Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gold bulls FC Porto
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
45% Spel op eigen helft 55%
8 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
18.1 gemiddelde waardering 23.7
unsatisfactory Schieten average
poor Passen weak
unsatisfactory Verdedigen average


9e minuut.
Tabijna met een sublieme pass. Pękacz is nu in balbezit. Gruszecki begaat een overtreding. Gruszecki krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Gruszecki speelt de bal door. Giżycki is nu in balbezit. Giżycki passt de bal met de wreef. Izdebski is nu in balbezit. Izdebski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Izdebski verovert de bal door een tackle van achteren. Izdebski probeert naar een medespeler te passen. Gnat heeft problemen om de bal te vangen. Gnat draait met de bal, schiet en ... Gratkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - FC Porto 0:1

17e minuut.
Izdebski raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Podobiński komt het veld opgelopen.

25e minuut.
Remiszewski geeft de bal voor. Pękacz rent richting de bal. Gruszecki tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Gruszecki krijgt zijn tweede gele kaart en dat levert hem dus rood op, hij moet het veld verlaten.

34e minuut.
Giżycki geeft de bal voor. Gnat rent richting de bal. Gratkiewicz schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Gnat raakt geblesseerd tijdens het duel. Giżycki zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Niestępski trapt de bal weg. Podobiński kopt de bal weg. Panek is nu in balbezit. Gnat verovert de bal door een tackle van achteren. Gnat haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - FC Porto 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gold bulls 48%, FC Porto 52%.
gold bulls - FC Porto 0:2

55e minuut.
Podobiński is nu in balbezit. Podobiński geeft een hoge lob. Kukiz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gnat rent richting de bal. Gnat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Dykman kopt de bal weg. Tabijna bereikt de bal nog maar net als eerste. Dominikowski begaat een overtreding. Tabijna roept het uit van de pijn, hij zal moeten worden vervangen. Tabijna kan niet meer verder spelen. Jarmolik komt het veld opgelopen.

73e minuut.
Pałkowski passt de bal zonder na te denken. Słoma bereikt de bal nog maar net als eerste. Słoma probeert naar een medespeler te passen. Pękacz rent richting de bal. Pękacz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - FC Porto 1:2

85e minuut.
Pękacz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Redes komt het veld opgelopen.

85e minuut.
Klungelig pakt Podobiński de bal. Podobiński geeft de bal voor. Łoskot rent richting de bal. Łoskot schiet op doel. Gratkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - FC Porto 1:3

90e minuut.
Gnat draait met de bal, schiet en ... Giżycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Kukiz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Kukiz krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Giżycki is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Giżycki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Panek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gnat is nu in balbezit. Gnat haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - FC Porto 1:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gold bulls 43%, FC Porto 57%.
gold bulls - FC Porto 1:4