Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Porto Skrzydlate Świnie
Normal Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
43% Spel op eigen helft 57%
12 Doelpogingen 6
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.6 gemiddelde waardering 19.5
average Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
weak Verdedigen poor


6e minuut.
Wars passt de bal in één keer door. Albański met een sublieme pass. Przygocki rent richting de bal. Rynkowski rent richting de bal. Rynkowski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Małyczak is nu in balbezit. Małyczak geeft de bal voor. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Giżycki geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gnat maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

15e minuut.
Wars passt de bal met de wreef. Niemyty rent richting de bal. Izdebski is nu in balbezit. Izdebski draait met de bal, schiet en ... Tomecki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Porto - Skrzydlate Świnie 1:0

29e minuut.
Wars met een sublieme pass. Gnat rent richting de bal. Niemyty is nu in balbezit. Gnat verovert de bal door een tackle van achteren. Gnat haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Albański passt de bal met de wreef. Daar is Wars, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wars passt de bal in één keer door. Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Porto 40%, Skrzydlate Świnie 60%.
FC Porto - Skrzydlate Świnie 1:0

85e minuut.
Trochimiuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Wars rent richting de bal. Wars geeft een lange en hoge pass. Gnat bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnat draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

86e minuut.
Trochimiuk is nu in balbezit. Zapiec onderschept slim de pass. Zapiec met een sublieme pass. Rynkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rynkowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. Reks heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Porto 45%, Skrzydlate Świnie 55%.
FC Porto - Skrzydlate Świnie 1:0