Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nestea FC fc
Nestak3 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
33% Spel op eigen helft 67%
24 Doelpogingen 1
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 1
35.5 gemiddelde waardering 16.9
very good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen hopeless


5e minuut.
Mroczka geeft een lange en hoge pass. Kavak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kavak geeft een hoge lob. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

8e minuut.
Pytloch kan de bal niet met de borst controleren. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroczka rent richting de bal. El Assoudi verovert de bal door een tackle van achteren. El Assoudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - fc 1:0

12e minuut.
Wojewódzki passt de bal met de wreef. Holum rent richting de bal. Holum passt de bal zonder na te denken. Daar is El Assoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Assoudi schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Garjelea rent richting de bal. Garjelea draait met de bal, schiet en ... Komornicki werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - fc 2:0

14e minuut.
Roets rent richting de bal. Roets probeert naar een medespeler te passen. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Komornicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - fc 3:0

15e minuut.
Wojewódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojewódzki geeft een hoge lob. Kocór kopt de bal weg. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Garjelea kopt de bal weg. Nikiel heeft problemen om de bal te vangen. Holum bereikt de bal nog maar net als eerste. Holum haalt uit met een fantastische trap. Wojewódzki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Komornicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel geeft een hoge lob. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - fc 4:0

23e minuut.
Roets onderschept slim de pass. Roets passt de bal in één keer door. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Komornicki maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - fc 5:0

27e minuut.
Nikiel probeert de bal aan de voet te houden. Wojewódzki bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Nikiel zijn tegenspeler op de grond. Nikiel is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

28e minuut.
Malanowski geeft een lange en hoge pass. Buitenspel voor Rusek. Goede buitenspelval van de verdediging. Kraft maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. El Assoudi probeert de bal met de borst te controleren. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Mroczka passt de bal in één keer door. Wojewódzki is nu in balbezit. Wojewódzki passt de bal zonder na te denken. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - fc 6:0

45e minuut.
Klungelig pakt Kocór de bal. Mroczka verovert de bal door een tackle van achteren. Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Kocór is nu in balbezit. Kocór geeft een hoge lob. Komornicki bokst de bal weg. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - fc 7:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 31%, fc 69%.
Nestea FC - fc 7:0

46e minuut.
Szczęch met een sublieme pass. Klungelig pakt Roets de bal. Roets probeert naar een medespeler te passen. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - fc 8:0

48e minuut.
Kavak rent richting de bal. Kavak geeft de bal voor. Garjelea kopt de bal weg. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - fc 9:0

50e minuut.
Holum geeft de bal voor. Terekowski kopt de bal weg. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Pytloch de bal onder controle te krijgen. De bal raakt de paal.

55e minuut.
Holum kopt de bal weg. Roets is nu in balbezit. Roets geeft een hoge lob. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Komornicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Na een snelle pass probeert Kocór de bal onder controle te krijgen. Terekowski is nu in balbezit. Kocór verovert de bal door een tackle van achteren. Kocór geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - fc 10:0

59e minuut.
Daar is Szczęch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Holum rent richting de bal. Holum speelt de bal door. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

61e minuut.
Mroczka geeft een lange en hoge pass. Rusek kopt de bal weg. Diaz is nu in balbezit. Dworzecki onderschept slim de pass. Dworzecki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Kocór is nu in balbezit. Kocór probeert naar een medespeler te passen. Malanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi onderschept slim de pass. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Komornicki kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - fc 11:0

73e minuut.
Holum bereikt de bal nog maar net als eerste. Holum geeft de bal voor. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - fc 12:0

76e minuut.
Terekowski geeft een lange en hoge pass. Holum kopt de bal weg. Malanowski heeft problemen om de bal te vangen. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Paal!

89e minuut.
Garjelea bereikt de bal nog maar net als eerste. Mroczka verovert de bal door een tackle van achteren. Mroczka probeert naar een medespeler te passen. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 34%, fc 66%.
Nestea FC - fc 12:0