Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
gold bulls HKS Zawadzkie
Normal Tactiek 4-4-2
40% Balbezit 60%
72% Spel op eigen helft 28%
3 Doelpogingen 29
2 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 40
poor Schieten adequate
poor Passen weak
hopeless Verdedigen weak


1e minuut.
Tükk probeert naar een medespeler te passen. Bekker rent richting de bal. Panek is nu in balbezit. Bekker verovert de bal door een tackle van achteren. Bekker draait met de bal, schiet en ... Gratkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Doeltrap. Gratkiewicz trapt de bal weg. Tovar kopt de bal weg. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Parrana verovert de bal door een tackle van achteren. Parrana met een sublieme pass. Tükk speelt de bal door. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - HKS Zawadzkie 0:1

20e minuut.
Bodnari passt de bal met de wreef. Popovici is nu in balbezit. Popovici speelt de bal door. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker draait met de bal, schiet en ... Gratkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Plewa is nu in balbezit. Bodnari onderschept slim de pass. Bodnari passt de bal met de wreef. Struzik rent richting de bal. Struzik haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Tükk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Pyrzanowski komt het veld opgelopen. Tovar komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Gratkiewicz trapt de bal weg. Brugnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnola haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - HKS Zawadzkie 0:2

37e minuut.
Bodnari is nu in balbezit. Bodnari geeft een lange en hoge pass. Tabijna probeert de bal aan de voet te houden. Bekker rent richting de bal. Bekker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Utracki is nu in balbezit. Pyrzanowski onderschept slim de pass. Pyrzanowski passt de bal in één keer door. Bekker is nu in balbezit. Bekker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gold bulls 69%, HKS Zawadzkie 31%.
gold bulls - HKS Zawadzkie 0:2

48e minuut.
Pyrzanowski is nu in balbezit. Pyrzanowski passt de bal met de wreef. Bekker rent richting de bal. Bekker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - HKS Zawadzkie 0:3

49e minuut.
Kukiz met een snelle inworp. Słoma met een sublieme pass. Parrana met een sublieme pass. Bekker is nu in balbezit. Bekker draait met de bal, schiet en ... Gratkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - HKS Zawadzkie 0:4

54e minuut.
Bodnari passt de bal zonder na te denken. Pyrzanowski met een sublieme pass. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - HKS Zawadzkie 0:5

55e minuut.
Plewa passt de bal in één keer door. Bambrowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrzanowski draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - HKS Zawadzkie 0:6

57e minuut.
Dykman heeft problemen om de bal te vangen. Tovar onderschept slim de pass. Tovar passt de bal met de wreef. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker schiet op doel. Gratkiewicz bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Tovar kopt de bal weg. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Bambrowski zijn tegenspeler op de grond. Bambrowski krijgt een gele kaart. Pyrzanowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Tovar zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Bekker is nu in balbezit. Bekker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - HKS Zawadzkie 0:7

65e minuut.
Tabijna probeert de bal aan de voet te houden. Struzik rent richting de bal. Bodnari tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Bodnari krijgt een gele kaart.

73e minuut.
Saccomanno geeft de bal voor. Pałkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomanno begaat een overtreding. Pałkowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Pałkowski kan niet meer verder spelen. Jarmolik komt het veld opgelopen.

74e minuut.
Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski speelt de bal door. Bekker heeft problemen om de bal te vangen. Bekker schiet op doel. Gratkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
gold bulls - HKS Zawadzkie 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: gold bulls 76%, HKS Zawadzkie 24%.
gold bulls - HKS Zawadzkie 0:8