Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
HKS Zawadzkie gold bulls
4-4-2 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
24% Spel op eigen helft 76%
34 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.9 gemiddelde waardering 18.2
redelijk Schieten waardeloos
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


2e minuut.
Pyrzanowski passt de bal in één keer door. Brugnola bereikt de bal nog maar net als eerste. Brugnola passt de bal in één keer door. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker haalt uit met een fantastische trap. Gratkiewicz bokst de bal weg.

3e minuut.
Brugnola met een snelle inworp. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dykman legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Pyrzanowski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Pyrzanowski legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. De bal raakt de paal. Gratkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - gold bulls 1:0

8e minuut.
Pyrzanowski onderschept slim de pass. Pyrzanowski met een sublieme pass. Tovar is nu in balbezit. Tovar geeft een hoge lob. Bekker springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

9e minuut.
Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu geeft een hoge lob. Bekker kopt de bal weg. Pyrzanowski is nu in balbezit. Pyrzanowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Pękacz rent richting de bal. Bodnari onderschept slim de pass. Bodnari speelt de bal door. Bekker rent richting de bal. Bekker haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Cilibeanu kopt de bal weg. Klungelig pakt Bekker de bal. Kukiz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker verovert de bal door een tackle van achteren. Bekker haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Panek heeft problemen om de bal te vangen. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski haalt uit met een fantastische trap. Gratkiewicz bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - gold bulls 2:0

17e minuut.
Słoma is nu in balbezit. Cilibeanu onderschept slim de pass. Cilibeanu passt de bal in één keer door. Bekker rent richting de bal. Bekker haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker rent richting de bal. Pyrzanowski rent richting de bal. Pyrzanowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Bekker passt de bal met de wreef. Cilibeanu rent richting de bal. Cilibeanu geeft een lange en hoge pass. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - gold bulls 3:0

30e minuut.
Pyrzanowski rent richting de bal. Pyrzanowski geeft een hoge lob. Bekker bereikt de bal nog maar net als eerste. Bekker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - gold bulls 4:0

38e minuut.
Bodnari speelt de bal door. Panek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bekker is nu in balbezit. Bekker haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - gold bulls 5:0

40e minuut.
Bodnari bereikt de bal nog maar net als eerste. Bodnari probeert naar een medespeler te passen. Bekker heeft problemen om de bal te vangen. Bekker schiet op doel. Gratkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - gold bulls 6:0

41e minuut.
Brugnola verovert de bal door een tackle van achteren. Pyrzanowski rent richting de bal. Dykman begaat een overtreding. Dykman krijgt een gele kaart.

44e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Brugnola zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pyrzanowski rent richting de bal. Pyrzanowski geeft de bal voor. Bekker krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Zawadzkie 27%, gold bulls 73%.
HKS Zawadzkie - gold bulls 6:0

47e minuut.
Bodnari passt de bal in één keer door. Pyrzanowski rent richting de bal. Dykman bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski onderschept slim de pass. Pyrzanowski schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Bekker is nu in balbezit. Bekker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Tovar passt de bal zonder na te denken. Bekker rent richting de bal. Daar is Pyrzanowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pyrzanowski draait met de bal, schiet en ... Gratkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - gold bulls 7:0

52e minuut.
Bodnari passt de bal in één keer door. Cilibeanu geeft een lange en hoge pass. Bambrowski rent richting de bal. Bekker verovert de bal door een tackle van achteren. Bekker schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Daar is Fojut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saccomanno bereikt de bal nog maar net als eerste. Saccomanno probeert naar een medespeler te passen. Bekker rent richting de bal. Bekker draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Pękacz kopt de bal weg. Cilibeanu is nu in balbezit. Cilibeanu passt de bal met de wreef. Bekker rent richting de bal. Bekker schiet op doel. Gratkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

72e minuut.
Słoma probeert naar een medespeler te passen. Pękacz is nu in balbezit. Pękacz passt de bal zonder na te denken. Bekker rent richting de bal. Bekker schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Panek heeft problemen om de bal te vangen. Bekker is nu in balbezit. Bekker draait met de bal, schiet en ... Gratkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - gold bulls 8:0

78e minuut.
Cilibeanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Cilibeanu geeft een hoge lob. Pyrzanowski kopt de bal weg. Bekker is nu in balbezit. Bekker schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Pyrzanowski geeft de bal voor. Panek is nu in balbezit. Bekker rent richting de bal. Bekker draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - gold bulls 9:0

89e minuut.
Berliński passt de bal zonder na te denken. Bekker is nu in balbezit. Pyrzanowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pyrzanowski draait met de bal, schiet en ... Gratkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
HKS Zawadzkie - gold bulls 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: HKS Zawadzkie 21%, gold bulls 79%.
HKS Zawadzkie - gold bulls 10:0