Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Nestea FC gold bulls
Nestak3 Tactiek Normal
59% Balbezit 41%
18% Spel op eigen helft 82%
33 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35 gemiddelde waardering 17.7
solid Schieten unsatisfactory
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen unsatisfactory


6e minuut.
Ostoja met een sublieme pass. Gronek is nu in balbezit. Gronek probeert naar een medespeler te passen. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel schiet op doel. Paal!

8e minuut.
Pękacz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gronek verovert de bal door een tackle van achteren. Gronek geeft een lange en hoge pass. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Pękacz probeert de bal met de borst te controleren. Gronek geeft een lange en hoge pass. Remiszewski heeft problemen om de bal te vangen. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 1:0

11e minuut.
El Assoudi rent richting de bal. Nikiel is nu in balbezit. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank draait met de bal, schiet en ... Gratkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. El Assoudi rent richting de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 2:0

13e minuut.
Słoma rent richting de bal. Almeida onderschept slim de pass. Almeida passt de bal met de wreef. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

16e minuut.
Kocór probeert naar een medespeler te passen. Blank heeft problemen om de bal te vangen. Blank passt de bal met de wreef. Daar is El Assoudi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. El Assoudi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
Nikiel rent richting de bal. Nikiel passt de bal met de wreef. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Gratkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 3:0

18e minuut.
Dziambel probeert naar een medespeler te passen. Panek met een sublieme pass. Dykman rent richting de bal. El Assoudi verovert de bal door een tackle van achteren. El Assoudi schiet op doel. Gratkiewicz kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 4:0

19e minuut.
Blank met de inworp. Kocór geeft een lange en hoge pass. Remiszewski kopt de bal weg. Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Panek trapt de bal weg van het doel. Kocór kopt de bal weg. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi draait met de bal, schiet en ... Gratkiewicz maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 5:0

25e minuut.
Almeida geeft een lange en hoge pass. Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank passt de bal met de wreef. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 6:0

26e minuut.
Blank verovert de bal door een tackle van achteren. Blank geeft een lange en hoge pass. Almeida kopt de bal weg. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Gratkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

31e minuut.
Almeida bereikt de bal nog maar net als eerste. Almeida passt de bal in één keer door. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi schiet op doel. Remiszewski probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Stanojković is nu in balbezit. Stanojković geeft een lange en hoge pass. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 7:0

34e minuut.
El Assoudi verovert de bal door een tackle van achteren. Dykman begaat een overtreding. El Assoudi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Tărăşilă zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 8:0

35e minuut.
Dziambel is nu in balbezit. Dziambel geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Blank met de inworp. Kocór geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Klungelig pakt Nikiel de bal. Słoma is nu in balbezit. Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. Nikiel schiet op doel. Gratkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 9:0

40e minuut.
Blank bereikt de bal nog maar net als eerste. Blank geeft een hoge lob. Klungelig pakt Panek de bal. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi draait met de bal, schiet en ... Paal!

43e minuut.
Almeida geeft een lange en hoge pass. Remiszewski heeft problemen om de bal te vangen. El Assoudi is nu in balbezit. Nikiel rent richting de bal. Nikiel schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 14%, gold bulls 86%.
Nestea FC - gold bulls 9:0

48e minuut.
Kocór geeft een lange en hoge pass. Panek rent richting de bal. El Assoudi verovert de bal door een tackle van achteren. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap. Gratkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 10:0

50e minuut.
Dykman rent richting de bal. Nikiel onderschept slim de pass. Nikiel speelt de bal door. El Assoudi heeft problemen om de bal te vangen. El Assoudi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Remiszewski kopt de bal weg. Nikiel is nu in balbezit. Nikiel passt de bal zonder na te denken. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

54e minuut.
Nikiel bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel passt de bal in één keer door. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi schiet op doel. Gratkiewicz probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 11:0

63e minuut.
Gronek passt de bal in één keer door. Dykman is nu in balbezit. Nikiel verovert de bal door een tackle van achteren. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 12:0

66e minuut.
Kukiz met een sublieme pass. Na een snelle pass probeert Remiszewski de bal onder controle te krijgen. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 13:0

68e minuut.
Gratkiewicz trapt de bal weg. Gronek kopt de bal weg. Almeida met een sublieme pass. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

73e minuut.
Almeida verovert de bal door een tackle van achteren. Almeida probeert naar een medespeler te passen. El Assoudi bereikt de bal nog maar net als eerste. El Assoudi schiet op doel. Panek probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gratkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
Almeida geeft een hoge lob. Klungelig pakt Panek de bal. El Assoudi rent richting de bal. El Assoudi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 14:0

77e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Almeida met de inworp. Gronek bereikt de bal nog maar net als eerste. Nikiel rent richting de bal. Nikiel draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Blank is nu in balbezit. Blank geeft een lange en hoge pass. El Assoudi is nu in balbezit. El Assoudi schiet op doel. Gratkiewicz werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Nestea FC - gold bulls 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Nestea FC 21%, gold bulls 79%.
Nestea FC - gold bulls 15:0