Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CENTRUM BIERUŃ Miedziowi
Real Tactiek Test
51% Balbezit 49%
41% Spel op eigen helft 59%
22 Doelpogingen 6
4 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
43.6 gemiddelde waardering 39.5
solide Schieten redelijk
redelijk Passen redelijk
redelijk Verdedigen solide


9e minuut.
Klungelig pakt Ekwueme de bal. Cesarz maakt een afschuwelijke overtreding. Ekwueme is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Ekwueme met een snel genomen vrije trap. Daar is Świętochowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baleia is nu in balbezit. Ćurković verovert de bal door een tackle van achteren. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

12e minuut.
Cieciak speelt de bal door. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz geeft een hoge lob. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedziowi 1:0

16e minuut.
Ćurković kan de bal niet met de borst controleren. Świętochowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch geeft een hoge lob. Rogoziński kopt de bal weg. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Zwierzchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedziowi 2:0

23e minuut.
Kroonsepp geeft een hoge lob. Odović is nu in balbezit. Odović passt de bal zonder na te denken. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković draait met de bal, schiet en ... Gawron probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

25e minuut.
Kroonsepp geeft een hoge lob. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleia begaat een overtreding. Ćurković is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Santa María komt bij de bal en schiet.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Cesarz rent richting de bal. Cesarz passt de bal met de wreef. Gliński speelt de bal door. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedziowi 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM BIERUŃ 39%, Miedziowi 61%.
CENTRUM BIERUŃ - Miedziowi 3:0

53e minuut.
Mruczek met de inworp. Gliński speelt de bal door. Cesarz rent richting de bal. Cesarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedziowi 4:0

56e minuut.
Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Curió tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Þórarinnsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Cieciak zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rogoziński krijgt zijn hoofd ertegen. Zwierzchowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedziowi 5:0

58e minuut.
Santa María speelt de bal door. Świętochowski is nu in balbezit. Ćurković verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurković haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedziowi 5:1

60e minuut.
Ćurković rent richting de bal. Ćurković passt de bal zonder na te denken. Skentzos rent richting de bal. Trakšelys bereikt de bal nog maar net als eerste. Trakšelys geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

63e minuut.
Rogoziński probeert de bal aan de voet te houden. Sara rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Þórarinnsson. Þórarinnsson krijgt een gele kaart.

64e minuut.
Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz geeft een hoge lob. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Baleia met een sublieme pass. Cesarz heeft problemen om de bal te vangen. Cesarz passt de bal met de wreef. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Klungelig pakt Sara de bal. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Zwierzchowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedziowi 6:1

76e minuut.
Cieciak is nu in balbezit. Cieciak passt de bal met de wreef. Rogoziński heeft problemen om de bal te vangen. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz draait met de bal, schiet en ... Zwierzchowski bokst de bal weg. Þórarinnsson is nu in balbezit. De bal raakt de paal.

81e minuut.
Świętochowski speelt de bal door. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson speelt de bal door. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Ekwueme geeft de bal voor. Cesarz probeert naar een medespeler te passen. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. Zwierzchowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedziowi 7:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM BIERUŃ 43%, Miedziowi 57%.
CENTRUM BIERUŃ - Miedziowi 7:1