Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KurWixy c.R7
Gwardiola Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
29.6 gemiddelde waardering 18.7
poor Schieten poor
weak Passen unsatisfactory
adequate Verdedigen poor


10e minuut.
Piekarz onderschept slim de pass. Piekarz passt de bal met de wreef. Karalus rent richting de bal. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

18e minuut.
Karalus verovert de bal door een tackle van achteren. Karalus passt de bal in één keer door. Skoraszewski onderschept slim de pass. Pisarski rent richting de bal. Pisarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - c.R7 1:0

41e minuut.
Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierczyk met een sublieme pass. Kallasmaa probeert wanhopig de bal te grijpen. Masternak rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
KurWixy - c.R7 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KurWixy 52%, c.R7 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
KurWixy - c.R7 1:1

50e minuut.
Skakanka verovert de bal door een tackle van achteren. Skakanka met een sublieme pass. Karalus bereikt de bal nog maar net als eerste. Karalus schiet op doel. Konopiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - c.R7 2:1

60e minuut.
Pisarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiszer verovert de bal door een tackle van achteren. Scyzoryk rent richting de bal. Pisarski rent richting de bal. Pisarski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

84e minuut.
Daar is Piekarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Skakanka rent richting de bal. Skakanka met een sublieme pass. Karalus rent richting de bal. Karalus haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KurWixy 36%, c.R7 64%.
KurWixy - c.R7 2:1