Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KurWixy CENTRUM BIERUŃ
Gwardiola Tactiek Real
44% Balbezit 56%
64% Spel op eigen helft 36%
4 Doelpogingen 39
1 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 46
average Schieten very good
weak Passen good
adequate Verdedigen average


3e minuut.
Chudzyński heeft problemen om de bal te vangen. Chudzyński passt de bal zonder na te denken. Gliński is nu in balbezit. Gliński geeft een lange en hoge pass. Rogoziński springt en kopt de bal. Kallasmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - CENTRUM BIERUŃ 0:1

4e minuut.
Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch passt de bal in één keer door. Daar is Cesarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesarz haalt uit met een fantastische trap. Szmer probeert de bal aan de voet te houden. Kallasmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

5e minuut.
Kaja passt de bal met de wreef. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak passt de bal in één keer door. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Chudzyński geeft een hoge lob. Mlčoch controleert de bal met de borst. Mlčoch geeft een hoge lob. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Kallasmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

9e minuut.
Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz draait met de bal, schiet en ... Kallasmaa probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - CENTRUM BIERUŃ 0:2

11e minuut.
Gawron probeert naar een medespeler te passen. Gliński kopt de bal weg. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Kallasmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

14e minuut.
Chudzyński kopt de bal weg. Zaplatkin heeft problemen om de bal te vangen. Zaplatkin passt de bal met de wreef. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Cesarz is nu in balbezit. Rogoziński rent richting de bal. Cesarz rent richting de bal. Cesarz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
Þórarinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson passt de bal met de wreef. Gliński probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Kaja passt de bal met de wreef. Baleia geeft de bal voor. Tamurri heeft problemen om de bal te vangen. Cesarz rent richting de bal. Cesarz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

27e minuut.
Gliński geeft de bal voor. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch geeft een lange en hoge pass. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - CENTRUM BIERUŃ 0:3

30e minuut.
Chudzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Chudzyński geeft de bal voor. Rogoziński kopt de bal weg. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson schiet op doel. Kallasmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

36e minuut.
Gliński probeert naar een medespeler te passen. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson speelt de bal door. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Gliński passt de bal zonder na te denken. Þórarinnsson probeert naar een medespeler te passen. Daar is Rogoziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kallasmaa probeert naar een medespeler te passen. Pisarski rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cieciak. Cieciak krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Tamurri geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chudzyński met de inworp. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Kallasmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KurWixy 65%, CENTRUM BIERUŃ 35%.
KurWixy - CENTRUM BIERUŃ 0:3

46e minuut.
Gliński geeft een lange en hoge pass. Mlčoch kopt de bal weg. Cesarz met een sublieme pass. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Gliński is nu in balbezit. Gliński geeft een hoge lob. Klungelig pakt Tamurri de bal. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel. Kallasmaa bokst de bal weg. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson schiet op doel. Kallasmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - CENTRUM BIERUŃ 0:4

55e minuut.
Landauer met de inworp. Pisarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Pisarski is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Pisarski wilt de vrije trap nemen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

59e minuut.
Daar is Landauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesarz rent richting de bal. Cesarz heeft problemen om de bal te vangen. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - CENTRUM BIERUŃ 0:5

63e minuut.
Cesarz probeert naar een medespeler te passen. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson passt de bal zonder na te denken. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel. Kallasmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Szmer geeft een hoge lob. Inworp. Gliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

69e minuut.
Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch passt de bal in één keer door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel. Kallasmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - CENTRUM BIERUŃ 0:6

70e minuut.
Vertonghen rent richting de bal. Þórarinnsson onderschept slim de pass. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - CENTRUM BIERUŃ 0:7

75e minuut.
Cesarz is nu in balbezit. Cesarz passt de bal zonder na te denken. Chudzyński is nu in balbezit. Chudzyński passt de bal zonder na te denken. Gliński geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Þórarinnsson passt de bal in één keer door. Gliński rent richting de bal. Gliński speelt de bal door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel. Kallasmaa bokst de bal weg.

78e minuut.
Szmer verovert de bal door een tackle van achteren. Szmer geeft de bal voor. Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzyński geeft een hoge lob. Rogoziński krijgt zijn hoofd ertegen. Kallasmaa bokst de bal weg. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Kallasmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

80e minuut.
Baleia passt de bal zonder na te denken. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch speelt de bal door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Pop is nu in balbezit. Świętochowski verovert de bal door een tackle van achteren. Świętochowski passt de bal in één keer door. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson schiet op doel. Kallasmaa kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

85e minuut.
Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szmer. Szmer krijgt een gele kaart.

89e minuut.
Gliński is nu in balbezit. Gliński met een sublieme pass. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel. Kallasmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - CENTRUM BIERUŃ 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KurWixy 63%, CENTRUM BIERUŃ 37%.
KurWixy - CENTRUM BIERUŃ 0:8