Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CENTRUM BIERUŃ KurWixy
Real Tactiek Gwardiola
54% Balbezit 46%
41% Spel op eigen helft 59%
14 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
39.4 gemiddelde waardering 27.2
solid Schieten poor
adequate Passen poor
weak Verdedigen average


3e minuut.
Świętochowski met een sublieme pass. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch geeft de bal voor. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

5e minuut.
Szmer verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson onderschept slim de pass. Rogoziński rent richting de bal. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson schiet op doel. Kallasmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

7e minuut.
Gliński is nu in balbezit. Gliński speelt de bal door. Vertonghen heeft problemen om de bal te vangen. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson probeert naar een medespeler te passen. Kallasmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - KurWixy 1:0

11e minuut.
Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Gliński probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Kallasmaa werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - KurWixy 2:0

23e minuut.
Cieciak passt de bal met de wreef. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz passt de bal in één keer door. Rogoziński heeft problemen om de bal te vangen. Rogoziński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

31e minuut.
Pisarski passt de bal in één keer door. Landauer rent richting de bal. Landauer passt de bal met de wreef. Pop is nu in balbezit. Pop haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - KurWixy 2:1

43e minuut.
Rogoziński rent richting de bal. Tamurri bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński onderschept slim de pass. Rogoziński schiet op doel. Kallasmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - KurWixy 3:1

44e minuut.
Rogoziński passt de bal in één keer door. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch passt de bal met de wreef. Cesarz rent richting de bal. Cesarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM BIERUŃ 43%, KurWixy 57%.
CENTRUM BIERUŃ - KurWixy 3:1

47e minuut.
Cieciak passt de bal in één keer door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmer rent richting de bal. Rogoziński onderschept slim de pass. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Kallasmaa verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Jarosiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch geeft een hoge lob. Klungelig pakt Þórarinnsson de bal. Þórarinnsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Mruczek speelt de bal door. Gliński is nu in balbezit. Gliński probeert naar een medespeler te passen. Cesarz rent richting de bal. Cesarz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Szmer bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. Kallasmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Tamurri onderschept slim de pass. Gliński is nu in balbezit. Gliński passt de bal in één keer door. Þórarinnsson probeert de bal met de borst te controleren. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Kallasmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

87e minuut.
Landauer passt de bal in één keer door. Pisarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarski probeert naar een medespeler te passen. Pop is nu in balbezit. Pop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM BIERUŃ 38%, KurWixy 62%.
CENTRUM BIERUŃ - KurWixy 3:1