Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedziowi c.R7
Test Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
23% Spel op eigen helft 77%
22 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
35.8 gemiddelde waardering 19.2
goed Schieten slecht
matig Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Odović kopt de bal weg. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiszer rent richting de bal. Ćurković onderschept slim de pass. Ćurković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - c.R7 1:0

2e minuut.
Ćurković passt de bal zonder na te denken. Daar is Leijonhufvud, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leijonhufvud speelt de bal door. Ćurković is nu in balbezit. Ćurković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Odović passt de bal in één keer door. Skoraszewski rent richting de bal. Ćurković verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurković draait met de bal, schiet en ... Konopiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - c.R7 2:0

16e minuut.
Santa María is nu in balbezit. Zgórka is nu in balbezit. Odović begaat een overtreding. Zgórka moet worden weggedragen, hij lijkt ernstig geblesseerd te zijn. Zgórka kan niet meer verder spelen. Scyzoryk komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Inworp. Kochan zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scyzoryk speelt de bal door. Ćurković rent richting de bal. Ćurković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Trakšelys bereikt de bal nog maar net als eerste. Trakšelys geeft een lange en hoge pass. Daar is Ćurković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćurković schiet op doel. Konopiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - c.R7 3:0

31e minuut.
Skentzos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Trakšelys speelt de bal door. Ćurković rent richting de bal. Ćurković haalt uit met een fantastische trap. Scyzoryk probeert de bal aan de voet te houden. Paal!
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Skentzos zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Trakšelys verovert de bal door een tackle van achteren. Trakšelys geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Konopiński trapt de bal weg van het doel. Odović kopt de bal weg. Fiszer heeft problemen om de bal te vangen. Ćurković is nu in balbezit. Ćurković haalt uit met een fantastische trap. Konopiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - c.R7 4:0

35e minuut.
Scyzoryk rent richting de bal. Odović onderschept slim de pass. Santa María probeert naar een medespeler te passen. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Scyzoryk controleert de bal met de borst. Odović is nu in balbezit. Odović met een sublieme pass. Ćurković is nu in balbezit. Ćurković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Konopiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziowi 26%, c.R7 74%.
Miedziowi - c.R7 4:0

49e minuut.
Trakšelys geeft de bal voor. Leijonhufvud rent richting de bal. Leijonhufvud probeert naar een medespeler te passen. Ćurković is nu in balbezit. Ćurković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Santa María speelt de bal door. Trakšelys rent richting de bal. Ćurković is nu in balbezit. Trakšelys bereikt de bal nog maar net als eerste. Trakšelys schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Odović bereikt de bal nog maar net als eerste. Odović probeert naar een medespeler te passen. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković draait met de bal, schiet en ... Konopiński probeert wanhopig de bal te grijpen. Paal!

61e minuut.
Sara onderschept slim de pass. Sara geeft de bal voor. Daar is Ćurković, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćurković draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - c.R7 5:0

63e minuut.
Kroonsepp speelt de bal door. Sara rent richting de bal. Sara geeft de bal voor. Odović rent richting de bal. Odović geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Masternak passt de bal met de wreef. Leijonhufvud is nu in balbezit. Leijonhufvud passt de bal zonder na te denken. Ćurković heeft problemen om de bal te vangen. Ćurković haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Scyzoryk rent richting de bal. Leijonhufvud bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scyzoryk. Leijonhufvud raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Leijonhufvud kan niet meer verder spelen. Arrak komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziowi 20%, c.R7 80%.
Miedziowi - c.R7 5:0