Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MARZYCIELE fc bacellona
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
51% Spel op eigen helft 49%
10 Doelpogingen 10
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 18.1
unsatisfactory Schieten weak
unsatisfactory Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


8e minuut.
Tosik met de inworp. Bendkowski rent richting de bal. Bendkowski probeert naar een medespeler te passen. Jastrząb rent richting de bal. Jastrząb schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - fc bacellona 1:0

13e minuut.
Szambelan is nu in balbezit. Szambelan geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowomiejski met de inworp. Matras geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Michoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kozanecki onderschept slim de pass. Kozanecki probeert naar een medespeler te passen. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Bendkowski speelt de bal door. Sierny is nu in balbezit. Sierny speelt de bal door. Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Nowomiejski neemt de hoekschop. Wiltos rent richting de bal. Jastrząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrząb schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARZYCIELE 48%, fc bacellona 52%.
FC MARZYCIELE - fc bacellona 1:0

47e minuut.
Kozanecki geeft een lange en hoge pass. Bendkowski probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny rent richting de bal. Sierny draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

48e minuut.
Myszor met een sublieme pass. Michoń rent richting de bal. Michoń probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Matras de bal. Matras geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

50e minuut.
Wiltos passt de bal zonder na te denken. Matras rent richting de bal. Matras passt de bal in één keer door. Jastrząb is nu in balbezit. Jastrząb draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

52e minuut.
Nowomiejski met de inworp. Matras bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras passt de bal in één keer door. Nowomiejski probeert naar een medespeler te passen. Bendkowski geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Daar is Łapeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jastrząb is nu in balbezit. Łapeta verovert de bal door een tackle van achteren. Matras bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - fc bacellona 2:0

65e minuut.
Nowomiejski met de inworp. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny passt de bal zonder na te denken. Piętaszek rent richting de bal. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap. Myszor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - fc bacellona 2:1

69e minuut.
Sierny probeert naar een medespeler te passen. Mucha is nu in balbezit. Mucha met een sublieme pass. Sierny is nu in balbezit. Sierny draait met de bal, schiet en ... Myszor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Łapeta geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Nowomiejski met de inworp. Matras bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARZYCIELE 55%, fc bacellona 45%.
FC MARZYCIELE - fc bacellona 2:1