Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KurWixy Miedziowi
Gwardiola Tactiek Test
46% Balbezit 54%
58% Spel op eigen helft 42%
8 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
28.8 gemiddelde waardering 40
weak Schieten good
poor Passen average
average Verdedigen good


5e minuut.
Trakšelys met een sublieme pass. Ćurković rent richting de bal. Odović is nu in balbezit. Odović draait met de bal, schiet en ... Kallasmaa maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - Miedziowi 0:1

10e minuut.
Odović geeft de bal voor. Daar is Tamurri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćurković is nu in balbezit. Ćurković schiet op doel. Kallasmaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - Miedziowi 0:2

30e minuut.
Klungelig pakt Trakšelys de bal. Trakšelys geeft een hoge lob. Klungelig pakt Warzych de bal. Ćurković is nu in balbezit. Ćurković schiet op doel. De bal raakt de paal.

36e minuut.
Kroonsepp geeft een hoge lob. Szmer rent richting de bal. Ćurković verovert de bal door een tackle van achteren. Ćurković draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Kallasmaa trapt de bal weg van het doel. Vertonghen kopt de bal weg. Daar is Ekwueme, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KurWixy 59%, Miedziowi 41%.
KurWixy - Miedziowi 0:2

50e minuut.
Landauer rent richting de bal. Landauer probeert naar een medespeler te passen. Sara bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarski is nu in balbezit. Pisarski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Odović onderschept slim de pass. Szmer is nu in balbezit. Odović onderschept slim de pass. Odović schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Santa María passt de bal met de wreef. Trakšelys is nu in balbezit. Trakšelys passt de bal zonder na te denken. Ćurković is nu in balbezit. Ćurković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Santa María passt de bal zonder na te denken. Odović rent richting de bal. Ćurković rent richting de bal. Ćurković schiet op doel. Kallasmaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - Miedziowi 0:3

73e minuut.
Kroonsepp is nu in balbezit. Kroonsepp probeert naar een medespeler te passen. Odović is nu in balbezit. Leijonhufvud rent richting de bal. Leijonhufvud geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Odović rent richting de bal. Odović geeft een lange en hoge pass. Szmer kopt de bal weg. Trakšelys rent richting de bal. Trakšelys draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Leijonhufvud rent richting de bal. Leijonhufvud met een sublieme pass. Daar is Odović, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćurković is nu in balbezit. Ćurković schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KurWixy 57%, Miedziowi 43%.
KurWixy - Miedziowi 0:3