Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CENTRUM BIERUŃ c.R7
Real Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
23% Spel op eigen helft 77%
38 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
44.9 gemiddelde waardering 18.7
solid Schieten poor
adequate Passen unsatisfactory
average Verdedigen poor


2e minuut.
Chudzyński is nu in balbezit. Gliński met een sublieme pass. Cieciak met een sublieme pass. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Piekarz is nu in balbezit. Piekarz speelt de bal door. Masternak is nu in balbezit. Masternak schiet op doel. Gawron werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - c.R7 0:1

11e minuut.
Zgórka rent richting de bal. Gliński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliński met een sublieme pass. Rogoziński heeft problemen om de bal te vangen. Rogoziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

13e minuut.
Mlčoch met een sublieme pass. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson speelt de bal door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
CENTRUM BIERUŃ - c.R7 1:1

16e minuut.
Kuśmierczyk is nu in balbezit. Kuśmierczyk probeert naar een medespeler te passen. Gliński met een sublieme pass. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Daar is Atlak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesarz rent richting de bal. Cesarz geeft een hoge lob. Rogoziński maakt een snoekduik en kopt de bal. Sławiński werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - c.R7 2:1

22e minuut.
Sławiński probeert naar een medespeler te passen. Chudzyński kopt de bal weg. Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson onderschept slim de pass. Þórarinnsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Cesarz raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Mruczek komt het veld opgelopen.

24e minuut.
Klungelig pakt Mruczek de bal. Mruczek probeert naar een medespeler te passen. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Fiszer probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Kochan rent richting de bal. Kochan geeft een lange en hoge pass. Masternak kopt de bal weg. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Piekarz met een sublieme pass. Klungelig pakt Skoraszewski de bal. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
Dat scheelde niet veel!

29e minuut.
Mlčoch met een sublieme pass. Daar is Fiszer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson schiet op doel. Sławiński probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Skoraszewski is nu in balbezit. Skoraszewski geeft de bal voor. Kaja kopt de bal weg. Rogoziński probeert de bal aan de voet te houden. Rogoziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Fiszer is nu in balbezit. Rogoziński onderschept slim de pass. Zgórka is nu in balbezit. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek onderschept slim de pass. Mruczek speelt de bal door. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Skoraszewski is nu in balbezit. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński passt de bal in één keer door. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Sławiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

45e minuut.
Sławiński speelt de bal door. Baleia kopt de bal weg. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson schiet op doel. Sławiński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - c.R7 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM BIERUŃ 24%, c.R7 76%.
CENTRUM BIERUŃ - c.R7 3:1

48e minuut.
Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Mruczek rent richting de bal. Mruczek passt de bal met de wreef. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - c.R7 4:1

52e minuut.
Mlčoch passt de bal met de wreef. Mruczek is nu in balbezit. Piekarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek verovert de bal door een tackle van achteren. Mruczek draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Piekarz geeft een lange en hoge pass. Kaja is nu in balbezit. Kaja met een sublieme pass. Mruczek rent richting de bal. Mruczek draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - c.R7 5:1

61e minuut.
Masternak speelt de bal door. Kuśmierczyk bereikt de bal nog maar net als eerste. Kuśmierczyk met een sublieme pass. Gliński is nu in balbezit. Gliński geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Kochan bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson onderschept slim de pass. Þórarinnsson geeft de bal voor. Rogoziński heeft problemen om de bal te vangen. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - c.R7 6:1

63e minuut.
Gliński rent richting de bal. Gliński met een sublieme pass. Fiszer is nu in balbezit. Rogoziński onderschept slim de pass. Rogoziński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Sławiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

73e minuut.
Mruczek rent richting de bal. Mruczek draait met de bal, schiet en ... Rogoziński probeert de bal aan de voet te houden. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - c.R7 7:1

74e minuut.
Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Mruczek rent richting de bal. Rogoziński is nu in balbezit. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak met een sublieme pass. Klungelig pakt Skoraszewski de bal. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

77e minuut.
Sławiński trapt de bal weg. Inworp. Gliński met een snelle inworp. Þórarinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fiszer met een harde bal richting middenveld. Daar is Chudzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudzyński geeft de bal voor. Rogoziński heeft problemen om de bal te vangen. Sławiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogoziński controleert de bal met de borst. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - c.R7 8:1

80e minuut.
Zgórka heeft problemen om de bal te vangen. Cieciak rent richting de bal. Cieciak passt de bal met de wreef. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch geeft de bal voor. Sławiński kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

86e minuut.
Baleia verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak passt de bal zonder na te denken. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Atlak heeft problemen om de bal te vangen. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek geeft de bal voor. Zgórka probeert de bal aan de voet te houden. Cieciak geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Daar is Piekarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciak rent richting de bal. Cieciak met een sublieme pass. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Gliński passt de bal zonder na te denken. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson passt de bal met de wreef. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM BIERUŃ 21%, c.R7 79%.
CENTRUM BIERUŃ - c.R7 8:1