Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MARZYCIELE mks malkina
Normal Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
52% Spel op eigen helft 48%
5 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen hopeloos
waardeloos Verdedigen slecht


2e minuut.
Daar is Lichota, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rębisz is nu in balbezit. Rozhukaniec rent richting de bal. Lichota onderschept slim de pass. Lichota draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Rybkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rybkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Rębisz met een sublieme pass. Lichota is nu in balbezit. Lichota draait met de bal, schiet en ... Myszor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - mks malkina 0:1

8e minuut.
Niedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiltos verovert de bal door een tackle van achteren. Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Wiltos onderschept slim de pass. Wiltos geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MARZYCIELE - mks malkina 1:1

17e minuut.
Mucha zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Michoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rębisz rent richting de bal. Rębisz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Rydlewski de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Niedzielski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wiltos met een snelle inworp. Matras bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARZYCIELE 45%, mks malkina 55%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC MARZYCIELE - mks malkina 1:1

54e minuut.
Izbiński met de inworp. Grubizna heeft problemen om de bal te vangen. Grubizna probeert naar een medespeler te passen. Rębisz rent richting de bal. Rębisz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

63e minuut.
Subczyński passt de bal zonder na te denken. Matras bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras probeert naar een medespeler te passen. Jastrząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrząb draait met de bal, schiet en ... Chlorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

79e minuut.
Rębisz passt de bal met de wreef. Lichota is nu in balbezit. Rozhukaniec verovert de bal door een tackle van achteren. Rębisz is nu in balbezit. Rębisz schiet op doel. Myszor bokst de bal weg.

81e minuut.
Tosik geeft een hoge lob. Inworp. Rybkiewicz met een snelle inworp. Rębisz is nu in balbezit. Rębisz geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Rosocha rent richting de bal. Nowomiejski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rosocha raakt geblesseerd tijdens het duel. Rosocha zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichota draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - mks malkina 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARZYCIELE 60%, mks malkina 40%.
FC MARZYCIELE - mks malkina 1:2