Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mks malkina FC MARZYCIELE
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
4 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.3 gemiddelde waardering 17.5
poor Schieten unsatisfactory
hopeless Passen unsatisfactory
poor Verdedigen unsatisfactory


9e minuut.
Rozhukaniec speelt de bal door. Daar is Michoń, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Michoń met een sublieme pass. Jastrząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrząb haalt uit met een fantastische trap. Chlorek bokst de bal weg.

16e minuut.
Matras bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras passt de bal met de wreef. Jastrząb rent richting de bal. Jastrząb draait met de bal, schiet en ... Chlorek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

28e minuut.
Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras onderschept slim de pass. Matras passt de bal in één keer door. Jastrząb rent richting de bal. Jastrząb draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Rosocha heeft problemen om de bal te vangen. Matras rent richting de bal. Jastrząb is nu in balbezit. Matras bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Rosocha geeft een hoge lob. Tosik bereikt de bal nog maar net als eerste. Tosik geeft een lange en hoge pass. Jastrząb rent richting de bal. Jastrząb haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - FC MARZYCIELE 0:1

41e minuut.
Lichota haalt uit met een fantastische trap. Rydlewski probeert de bal aan de voet te houden. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Rybkiewicz zal de hoekschop nemen. Rydlewski kopt de bal weg. Myszor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Lichota rent richting de bal. Lichota haalt uit met een fantastische trap. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mks malkina 68%, FC MARZYCIELE 32%.
mks malkina - FC MARZYCIELE 0:1

57e minuut.
Bendkowski rent richting de bal. Bendkowski geeft een lange en hoge pass. Jachacz kopt de bal weg. Lichota rent richting de bal. Lichota schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

69e minuut.
Izbiński speelt de bal door. Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz is nu in balbezit. Jachacz haalt uit met een fantastische trap. Myszor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Izbiński probeert naar een medespeler te passen. Rębisz is nu in balbezit. Rębisz met een sublieme pass. Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichota draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mks malkina 43%, FC MARZYCIELE 57%.
mks malkina - FC MARZYCIELE 0:1