Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MARZYCIELE CENTRUM BIERUŃ
Normal Tactiek Real
39% Balbezit 61%
81% Spel op eigen helft 19%
2 Doelpogingen 50
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
18.9 gemiddelde waardering 41
slecht Schieten zeer goed
hopeloos Passen redelijk
waardeloos Verdedigen redelijk


3e minuut.
Mruczek probeert de bal aan de voet te houden. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch geeft een lange en hoge pass. Rozhukaniec heeft problemen om de bal te vangen. Rogoziński rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Kaja met een sublieme pass. Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Nowomiejski begaat een overtreding. Nowomiejski krijgt een gele kaart. Chudzyński raakt geblesseerd tijdens het duel. Chudzyński met een snel genomen vrije trap. Rogoziński maakt een snoekduik en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Na een snelle pass probeert Þórarinnsson de bal onder controle te krijgen. Cieciak geeft een hoge lob. Rydlewski probeert de bal aan de voet te houden. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Myszor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:1

11e minuut.
Baleia speelt de bal door. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch met een sublieme pass. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Mruczek is nu in balbezit. Bendkowski is nu in balbezit. Bendkowski passt de bal met de wreef. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. Myszor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Bendkowski passt de bal zonder na te denken. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch geeft een hoge lob. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gliński kopt de bal weg. Rogoziński probeert de bal met de borst te controleren. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. Myszor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:2

16e minuut.
Jastrząb passt de bal met de wreef. Bendkowski rent richting de bal. Rogoziński is nu in balbezit. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Cieciak geeft de bal voor. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński speelt de bal door. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Mlčoch geeft een hoge lob. Daar is Gliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliński passt de bal in één keer door. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

24e minuut.
Daar is Cieciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mruczek is nu in balbezit. Mruczek geeft een hoge lob. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:3

25e minuut.
Rogoziński passt de bal in één keer door. Mlčoch met een sublieme pass. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson schiet op doel. Myszor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:4

26e minuut.
Jastrząb met een sublieme pass. Matras is nu in balbezit. Rogoziński onderschept slim de pass. Rogoziński schiet op doel. Myszor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:5

32e minuut.
Gawron trapt de bal weg van het doel. Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak passt de bal zonder na te denken. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Myszor trapt de bal weg. Cieciak kopt de bal weg. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel. Myszor probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Chudzyński onderschept slim de pass. Chudzyński passt de bal zonder na te denken. Rogoziński rent richting de bal. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson schiet op doel. Myszor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:6

37e minuut.
Gliński rent richting de bal. Gliński geeft een hoge lob. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Rozhukaniec probeert de bal aan de voet te houden. Myszor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Kaja met een snelle inworp. Klungelig pakt Mlčoch de bal. Mlčoch geeft een hoge lob. Rogoziński krijgt zijn hoofd ertegen. Myszor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:7

42e minuut.
Cieciak speelt de bal door. Rozhukaniec is nu in balbezit. Rogoziński onderschept slim de pass. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Myszor kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

43e minuut.
Rogoziński geeft een lange en hoge pass. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek geeft de bal voor. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Myszor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Kaja passt de bal in één keer door. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch geeft de bal voor. Rogoziński probeert de bal met de borst te controleren. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Myszor verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:8

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARZYCIELE 84%, CENTRUM BIERUŃ 16%.
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:8

49e minuut.
Rogoziński is nu in balbezit. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek passt de bal in één keer door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Chudzyński passt de bal zonder na te denken. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson passt de bal zonder na te denken. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:9

55e minuut.
Mucha rent richting de bal. Mlčoch verovert de bal door een tackle van achteren. Mlčoch speelt de bal door. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

55e minuut.
Rydlewski trapt de bal weg. Gliński kopt de bal weg. Daar is Rozhukaniec, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson passt de bal zonder na te denken. Myszor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Mlčoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Michoń bereikt de bal nog maar net als eerste. Kaja onderschept slim de pass. Kaja geeft een hoge lob. Rogoziński springt en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

59e minuut.
Matras kan de bal niet met de borst controleren. Cieciak rent richting de bal. Cieciak passt de bal zonder na te denken. Þórarinnsson geeft de bal voor. Rogoziński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Doeltrap. Myszor trapt de bal weg. Baleia kopt de bal weg. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

64e minuut.
Gliński kopt de bal weg. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson geeft een hoge lob. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch geeft de bal voor. Klungelig pakt Rozhukaniec de bal. Rogoziński onderschept slim de pass. Rogoziński schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Þórarinnsson krijgt zijn hoofd ertegen. Klungelig pakt Mlčoch de bal. Mlčoch geeft een hoge lob. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Cieciak rent richting de bal. Matras bereikt de bal nog maar net als eerste. Matras probeert naar een medespeler te passen. Jastrząb is nu in balbezit. Jastrząb schiet op doel. De bal raakt de paal.

80e minuut.
Gliński met een sublieme pass. Þórarinnsson speelt de bal door. Gliński speelt de bal door. Mruczek rent richting de bal. Mruczek passt de bal in één keer door.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:10

82e minuut.
Rydlewski rent richting de bal. Rydlewski geeft een lange en hoge pass. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel. Myszor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:11

83e minuut.
Þórarinnsson passt de bal in één keer door. Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Mlčoch probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Þórarinnsson probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rozhukaniec rent richting de bal. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak met een sublieme pass. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Myszor probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:12

89e minuut.
Tosik rent richting de bal. Gliński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliński passt de bal in één keer door. Cieciak is nu in balbezit. Cieciak geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARZYCIELE 77%, CENTRUM BIERUŃ 23%.
FC MARZYCIELE - CENTRUM BIERUŃ 0:12