Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bacellona KurWixy
Normal Tactiek Gwardiola
40% Balbezit 60%
63% Spel op eigen helft 37%
1 Doelpogingen 18
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 28
zwak Schieten zwak
waardeloos Passen zwak
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Skakanka verovert de bal door een tackle van achteren. Skakanka probeert naar een medespeler te passen. Pop is nu in balbezit. Pop schiet op doel. Biecke probeert de bal aan de voet te houden. Podgórniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

3e minuut.
Pisarski is nu in balbezit. Laskowik speelt de bal door. Spodzieja bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarski rent richting de bal. Pisarski schiet op doel. Podgórniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - KurWixy 0:1

12e minuut.
Skakanka is nu in balbezit. Skakanka probeert naar een medespeler te passen. Landauer is nu in balbezit. Pisarski rent richting de bal. Pisarski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Skakanka onderschept slim de pass. Skakanka met een sublieme pass. Pisarski is nu in balbezit. Pisarski haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - KurWixy 0:2

23e minuut.
Szambelan rent richting de bal. Pop is nu in balbezit. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop verovert de bal door een tackle van achteren. Pop haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Landauer probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pisarski is nu in balbezit. Pisarski passt de bal zonder na te denken. Pop is nu in balbezit. Pop draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Skakanka met de inworp. Pop heeft problemen om de bal te vangen. Pop passt de bal met de wreef. Landauer is nu in balbezit. Landauer draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Kallasmaa met een sublieme pass. Skakanka bereikt de bal nog maar net als eerste. Skakanka passt de bal met de wreef. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Landauer met een sublieme pass. Kozanecki rent richting de bal. Warzych tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warzych krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bacellona 62%, KurWixy 38%.
fc bacellona - KurWixy 0:2

75e minuut.
Szambelan rent richting de bal. Skakanka rent richting de bal. Jankowicz is nu in balbezit. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - KurWixy 0:3

77e minuut.
Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop is nu in balbezit. Sierny maakt een afschuwelijke overtreding. Sierny krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bacellona 64%, KurWixy 36%.
fc bacellona - KurWixy 0:3