Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.R7 mks malkina
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
39% Spel op eigen helft 61%
14 Doelpogingen 14
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.9 gemiddelde waardering 14.1
slecht Schieten slecht
slecht Passen hopeloos
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Kuśmierczyk verovert de bal door een tackle van achteren. Kuśmierczyk passt de bal met de wreef. Masternak is nu in balbezit. Masternak haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Niedzielski rent richting de bal. Czeski onderschept slim de pass. Czeski met een sublieme pass. Masternak is nu in balbezit. Masternak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.R7 - mks malkina 1:0

21e minuut.
Paliło kopt de bal weg. Klungelig pakt Ukleja de bal. Masternak rent richting de bal. Masternak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
c.R7 - mks malkina 2:0

22e minuut.
Czeski is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Niedzielski. Czeski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Piekarz zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Daar is Paliło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak schiet op doel. Chlorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Piekarz met een sublieme pass. Kuśmierczyk probeert naar een medespeler te passen. Paliło is nu in balbezit. Masternak verovert de bal door een tackle van achteren. Masternak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
c.R7 - mks malkina 3:0

26e minuut.
Izbiński heeft problemen om de bal te vangen. Kuśmierczyk is nu in balbezit. Kuśmierczyk passt de bal in één keer door. Masternak rent richting de bal. Masternak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.R7 - mks malkina 4:0

31e minuut.
Piekarz met een sublieme pass. Jachacz is nu in balbezit. Jachacz probeert naar een medespeler te passen. Lichota is nu in balbezit. Lichota haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Jachacz met de inworp. Rębisz geeft de bal voor. Rybkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichota draait met de bal, schiet en ... Miedziński verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.R7 31%, mks malkina 69%.
c.R7 - mks malkina 4:0

46e minuut.
Kuśmierczyk rent richting de bal. Kuśmierczyk passt de bal met de wreef. Faber bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębisz rent richting de bal. Rębisz schiet op doel. Miedziński bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Rębisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Rębisz passt de bal in één keer door. Lichota is nu in balbezit. Lichota schiet op doel. Miedziński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
c.R7 - mks malkina 4:1

64e minuut.
Zgórka rent richting de bal. Lichota verovert de bal door een tackle van achteren. Rębisz rent richting de bal. Lichota bereikt de bal nog maar net als eerste. Lichota haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Paliło geeft een hoge lob. Fiszer rent richting de bal. Lichota rent richting de bal. Lichota draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

75e minuut.
Zgórka rent richting de bal. Rębisz is nu in balbezit. Rębisz passt de bal in één keer door. Lichota rent richting de bal. Lichota draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.R7 47%, mks malkina 53%.
c.R7 - mks malkina 4:1