Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CENTRUM BIERUŃ Miedzianka
Real Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
25% Spel op eigen helft 75%
46 Doelpogingen 3
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
43.4 gemiddelde waardering 23
very good Schieten poor
good Passen weak
adequate Verdedigen poor


7e minuut.
Baraniecki verovert de bal door een tackle van achteren. Baraniecki passt de bal in één keer door. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 1:0

8e minuut.
Rogoziński speelt de bal door. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch speelt de bal door. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 2:0

9e minuut.
Kwiek probeert naar een medespeler te passen. Grudniewski heeft problemen om de bal te vangen. Fidler rent richting de bal. Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Inworp. Þórarinnsson zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gliński geeft een hoge lob. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 3:0

13e minuut.
Gliński probeert naar een medespeler te passen. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson geeft een lange en hoge pass. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cesarz is nu in balbezit. Dziełakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Cieciak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciak geeft de bal voor. Daar is Śniadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Gliński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliński passt de bal in één keer door. Þórarinnsson rent richting de bal. Cesarz rent richting de bal. Cesarz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

18e minuut.
Fidler is nu in balbezit. Þórarinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson geeft een hoge lob. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cesarz geeft de bal voor. Drzewosz heeft problemen om de bal te vangen. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Mlčoch geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Rogoziński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 4:0

20e minuut.
Gliński geeft een hoge lob. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch geeft de bal voor. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 5:0

21e minuut.
Gliński rent richting de bal. Gliński heeft problemen om de bal te vangen. Gliński geeft de bal voor. Rogoziński heeft problemen om de bal te vangen. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 6:0

24e minuut.
Þórarinnsson passt de bal zonder na te denken. Cieciak bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieciak passt de bal zonder na te denken. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 7:0

27e minuut.
Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 8:0

29e minuut.
Gliński probeert naar een medespeler te passen. Walas verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Śniadecki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Dziełakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Świętochowski speelt de bal door. Walas rent richting de bal. Þórarinnsson onderschept slim de pass. Klungelig pakt Þórarinnsson de bal. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Dziełakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogoziński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 9:0

34e minuut.
Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch speelt de bal door. Rogoziński is nu in balbezit. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Kaja verovert de bal door een tackle van achteren. Kaja passt de bal zonder na te denken. Cieciak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

45e minuut.
Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson is nu in balbezit. Fidler is nu in balbezit. Þórarinnsson onderschept slim de pass. Þórarinnsson schiet op doel. Dziełakowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Rogoziński kan de bal niet met de borst controleren. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM BIERUŃ 24%, Miedzianka 76%.
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 9:0

47e minuut.
Mlčoch geeft een lange en hoge pass. Bieryn kopt de bal weg. Gliński speelt de bal door. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Śniadecki heeft problemen om de bal te vangen. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 10:0

49e minuut.
Dziełakowski trapt de bal weg. Gliński kopt de bal weg. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson geeft een lange en hoge pass. Cesarz springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

51e minuut.
Cieciak is nu in balbezit. Cieciak geeft een hoge lob. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Baraniecki is nu in balbezit. Mlčoch verovert de bal door een tackle van achteren. Mlčoch met een sublieme pass. Cesarz heeft problemen om de bal te vangen. Cesarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 11:0

58e minuut.
Dziełakowski trapt de bal weg van het doel. Baleia kopt de bal weg. Bieryn kan de bal niet met de borst controleren. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński met een sublieme pass. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

61e minuut.
Śniadecki probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Gliński rent richting de bal. Gliński passt de bal zonder na te denken. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Þórarinnsson probeert de bal aan de voet te houden. Cieciak rent richting de bal. Cieciak passt de bal met de wreef. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Dziełakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Na een snelle pass probeert Bieryn de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzyński geeft een lange en hoge pass. Bieryn heeft problemen om de bal te vangen. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Świętochowski geeft de bal voor. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Rogoziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

80e minuut.
Cesarz probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński is nu in balbezit. Cesarz is nu in balbezit. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Chudzyński heeft problemen om de bal te vangen. Fidler tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Chudzyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Chudzyński met een snel genomen vrije trap. Rogoziński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Gliński met de inworp. Fidler speelt de bal door. Gliński geeft een lange en hoge pass. Rogoziński maakt een snoekduik en kopt de bal. Bieryn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 12:0

85e minuut.
Gliński is nu in balbezit. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 13:0

90e minuut.
Cesarz rent richting de bal. Cesarz passt de bal met de wreef. Śniadecki verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM BIERUŃ 26%, Miedzianka 74%.
CENTRUM BIERUŃ - Miedzianka 13:0