Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedzianka CENTRUM BIERUŃ
Normal Tactiek Real
40% Balbezit 60%
77% Spel op eigen helft 23%
2 Doelpogingen 23
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.9 gemiddelde waardering 39
slecht Schieten goed
zwak Passen redelijk
slecht Verdedigen matig


10e minuut.
Daar is Mlčoch, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlčoch geeft een hoge lob. Śniadecki heeft problemen om de bal te vangen. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Bieryn is nu in balbezit. Bieryn geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Mlčoch zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Kaja geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Mruczek onderschept slim de pass. Mruczek passt de bal in één keer door. Mlčoch speelt de bal door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Kaja verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciak speelt de bal door. Gliński is nu in balbezit. Gliński geeft een hoge lob. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedzianka - CENTRUM BIERUŃ 0:1

22e minuut.
Baraniecki onderschept slim de pass. Cieciak onderschept slim de pass. Cieciak passt de bal in één keer door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedzianka - CENTRUM BIERUŃ 0:2

27e minuut.
Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzyński geeft een lange en hoge pass. Bieryn rent richting de bal. Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chudzyński onderschept slim de pass. Chudzyński geeft een hoge lob. Rogoziński kopt de bal weg. Þórarinnsson probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Þórarinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedzianka - CENTRUM BIERUŃ 0:3

41e minuut.
Świętochowski rent richting de bal. Świętochowski geeft een lange en hoge pass. Þórarinnsson kopt de bal weg. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel. Paal!

43e minuut.
Walas is nu in balbezit. Walas geeft een lange en hoge pass. Inworp. Gliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þórarinnsson geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

44e minuut.
Chudzyński kopt de bal weg. Walas controleert de bal met de borst. Þórarinnsson met een sublieme pass. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

45e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gliński met een snelle inworp. Þórarinnsson geeft de bal voor. Mruczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Mruczek schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedzianka 74%, CENTRUM BIERUŃ 26%.
Miedzianka - CENTRUM BIERUŃ 0:3

49e minuut.
Bieryn geeft de bal voor. Kaja is nu in balbezit. Kaja met een sublieme pass. Klungelig pakt Drzewosz de bal. Mlčoch geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Baleia geeft een hoge lob. Klungelig pakt Śniadecki de bal. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedzianka - CENTRUM BIERUŃ 0:4

58e minuut.
Cieciak speelt de bal door. Gliński is nu in balbezit. Gliński speelt de bal door. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Daar is Þórarinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliński rent richting de bal. Gliński geeft een lange en hoge pass. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedzianka - CENTRUM BIERUŃ 0:5

65e minuut.
Drzewosz kopt de bal weg. Cieciak rent richting de bal. Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Dziełakowski bokst de bal weg.

72e minuut.
Baleia rent richting de bal. Baleia probeert naar een medespeler te passen. Mlčoch geeft de bal voor. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedzianka - CENTRUM BIERUŃ 0:6

79e minuut.
Cieciak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciak met een sublieme pass. Rogoziński is nu in balbezit. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Mruczek passt de bal met de wreef. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Śniadecki de bal onder controle te krijgen. Mlčoch geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

89e minuut.
Kwiek verovert de bal door een tackle van achteren. Baleia bereikt de bal nog maar net als eerste. Baleia geeft de bal voor. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedzianka - CENTRUM BIERUŃ 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedzianka 80%, CENTRUM BIERUŃ 20%.
Miedzianka - CENTRUM BIERUŃ 0:7