Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mks malkina KurWixy
Normal Tactiek Gwardiola
44% Balbezit 56%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 18
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14.4 gemiddelde waardering 27.4
slecht Schieten zwak
hopeloos Passen zwak
waardeloos Verdedigen zwak


8e minuut.
Daar is Rębisz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Vertonghen is nu in balbezit. Vertonghen geeft de bal voor. Pisarski rent richting de bal. Pisarski schiet op doel. Chlorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Chlorek trapt de bal weg. Landauer is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rębisz. Rębisz krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Landauer passt de bal zonder na te denken. Skakanka rent richting de bal. Skakanka speelt de bal door. Pop bereikt de bal nog maar net als eerste. Pop schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Paliło is nu in balbezit. Paliło geeft een lange en hoge pass. Vertonghen met een sublieme pass. Klungelig pakt Pisarski de bal. Pisarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Izbiński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Niedzielski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Pisarski is nu in balbezit. Pisarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mks malkina 73%, KurWixy 27%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
mks malkina - KurWixy 0:0

47e minuut.
Rybkiewicz rent richting de bal. Rybkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Vertonghen de bal onder controle te krijgen. Pisarski is nu in balbezit. Pisarski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - KurWixy 0:1

57e minuut.
Zaplatkin rent richting de bal. Zaplatkin passt de bal met de wreef. Skakanka speelt de bal door. Pisarski rent richting de bal. Pisarski schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mks malkina 70%, KurWixy 30%.
mks malkina - KurWixy 0:1