Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
c.R7 Miedzianka
Normal Tactiek Normal
46% Balbezit 54%
61% Spel op eigen helft 39%
6 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.6 gemiddelde waardering 22.2
slecht Schieten slecht
slecht Passen zwak
waardeloos Verdedigen slecht


8e minuut.
Skibniewski onderschept slim de pass. Skibniewski passt de bal zonder na te denken. Kuśmierczyk probeert de bal met de borst te controleren. Masternak is nu in balbezit. Masternak draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Faber rent richting de bal. Kuchczyński onderschept slim de pass. Kuchczyński passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Jarzembowski de bal. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Zgórka is nu in balbezit. Zgórka geeft een lange en hoge pass. Kuchczyński met een sublieme pass. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski schiet op doel. Sławiński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

18e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Sławiński niet meer kan verder spelen. Miedziński komt het veld opgelopen.

29e minuut.
Fidler passt de bal zonder na te denken. Kuchczyński heeft problemen om de bal te vangen. Kuchczyński met een sublieme pass. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Miedziński met een harde bal richting middenveld. Fidler kopt de bal weg. Daar is Fiszer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Skoraszewski trapt de bal weg. Daar is Skibniewski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baraniecki kopt de bal weg. Fiszer probeert de bal aan de voet te houden. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Dzieł neemt de hoekschop. Daar is Faber, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzembowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Jarzembowski schiet op doel. Miedziński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Drzewosz speelt de bal door. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Dzieł passt de bal met de wreef. Jarzembowski is nu in balbezit. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
c.R7 - Miedzianka 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.R7 57%, Miedzianka 43%.
c.R7 - Miedzianka 0:1

48e minuut.
Miedziński trapt de bal weg van het doel. Kuśmierczyk kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Śniadecki de bal onder controle te krijgen. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak schiet op doel. Dziełakowski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Daar is Fiszer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jarzembowski onderschept slim de pass. Kwiek is nu in balbezit. Jarzembowski rent richting de bal. Jarzembowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: c.R7 65%, Miedzianka 35%.
c.R7 - Miedzianka 0:1