Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
fc bacellona CENTRUM BIERUŃ
Normal Tactiek Real
41% Balbezit 59%
81% Spel op eigen helft 19%
1 Doelpogingen 48
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 42
average Schieten very good
unsatisfactory Passen good
weak Verdedigen average


2e minuut.
Chudzyński met een sublieme pass. Gliński met een sublieme pass. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson passt de bal met de wreef. Cesarz probeert naar een medespeler te passen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:1

3e minuut.
Daar is Piętaszek, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cieślik. Cieślik krijgt een gele kaart.

4e minuut.
Daar is Chudzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudzyński speelt de bal door. Gliński is nu in balbezit. Gliński geeft de bal voor. Rogoziński krijgt zijn hoofd ertegen.
Wat een geweldige kans!

6e minuut.
Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz met een sublieme pass. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:2

7e minuut.
Gliński probeert naar een medespeler te passen. Cieślik rent richting de bal. Rogoziński onderschept slim de pass. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:3

10e minuut.
Þórarinnsson onderschept slim de pass. Þórarinnsson met een sublieme pass. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Podgórniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:4

11e minuut.
Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzyński met een sublieme pass. Rogoziński is nu in balbezit. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:5

14e minuut.
Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński passt de bal in één keer door. Cesarz rent richting de bal. Cesarz schiet op doel. Podgórniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:6

19e minuut.
Þórarinnsson passt de bal zonder na te denken. Łapeta bereikt de bal nog maar net als eerste. Łapeta passt de bal met de wreef. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:7

21e minuut.
Gliński is nu in balbezit. Gliński geeft een hoge lob. Daar is Biecke, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

26e minuut.
Gliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þórarinnsson speelt de bal door. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Biecke probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gliński neemt de hoekschop. Rogoziński maakt een snoekduik en kopt de bal. Podgórniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Rek rent richting de bal. Þórarinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson passt de bal zonder na te denken. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Paal!

31e minuut.
Chudzyński geeft een hoge lob. Łapeta kopt de bal weg. Cieślik probeert de bal aan de voet te houden. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rogoziński probeert de bal aan de voet te houden. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson passt de bal met de wreef. Cesarz rent richting de bal. Cesarz schiet op doel. Podgórniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Świętochowski speelt de bal door. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch speelt de bal door. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:8

37e minuut.
Gliński is nu in balbezit. Gliński geeft de bal voor. Szambelan is nu in balbezit. Cesarz verovert de bal door een tackle van achteren. Cesarz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:9

38e minuut.
Gliński speelt de bal door. Rogoziński rent richting de bal. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Podgórniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Paal! Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

42e minuut.
Cieciak speelt de bal door. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Gliński de bal. Gliński geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Baleia is nu in balbezit. Baleia geeft een lange en hoge pass. Mlčoch speelt de bal door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:10

45e minuut.
Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch passt de bal met de wreef. Rogoziński is nu in balbezit. Cesarz rent richting de bal. Cesarz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:11

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bacellona 82%, CENTRUM BIERUŃ 18%.
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:11

49e minuut.
Rogoziński passt de bal in één keer door. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson passt de bal in één keer door. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Podgórniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:12

51e minuut.
Cesarz passt de bal in één keer door. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński passt de bal met de wreef. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Podgórniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

62e minuut.
Daar is Szambelan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch geeft een hoge lob. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz draait met de bal, schiet en ... Podgórniak bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Chudzyński geeft een hoge lob. Gliński is nu in balbezit. Gliński passt de bal zonder na te denken. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:13

72e minuut.
Łapeta rent richting de bal. Rogoziński onderschept slim de pass. Rogoziński passt de bal met de wreef. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

73e minuut.
Łapeta heeft problemen om de bal te vangen. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Rogoziński de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:14

78e minuut.
Baleia probeert naar een medespeler te passen. Mlčoch heeft problemen om de bal te vangen. Mlčoch geeft een lange en hoge pass. Rogoziński maakt een snoekduik en kopt de bal. Podgórniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:15

81e minuut.
Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz rent richting de bal. Rogoziński rent richting de bal. Cesarz rent richting de bal. Cesarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Baleia rent richting de bal. Baleia geeft de bal voor. Rogoziński is nu in balbezit. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:16

83e minuut.
Gliński geeft de bal voor. Biecke is nu in balbezit. Cesarz onderschept slim de pass. Cesarz haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. Paal!

84e minuut.
Klungelig pakt Cesarz de bal. Cesarz met een sublieme pass. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:17

84e minuut.
Sierny probeert naar een medespeler te passen. Piętaszek heeft problemen om de bal te vangen. Þórarinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Podgórniak trapt de bal weg. Świętochowski rent richting de bal. Cieciak speelt de bal door. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Laskowik is nu in balbezit. Þórarinnsson onderschept slim de pass. Þórarinnsson speelt de bal door. Cesarz rent richting de bal. Cesarz draait met de bal, schiet en ... Podgórniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch met een sublieme pass. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:18

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: fc bacellona 81%, CENTRUM BIERUŃ 19%.
fc bacellona - CENTRUM BIERUŃ 0:18