Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CENTRUM BIERUŃ fc bacellona
Real Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
42 Doelpogingen 2
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
41.2 gemiddelde waardering 16.8
solide Schieten zwak
redelijk Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


1e minuut.
Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Cesarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesarz passt de bal in één keer door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 1:0

7e minuut.
Gliński heeft problemen om de bal te vangen. Jankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Jankowicz probeert naar een medespeler te passen. Piętaszek bereikt de bal nog maar net als eerste. Piętaszek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Gliński geeft de bal voor. Daar is Łapeta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Podgórniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 2:0

10e minuut.
Rogoziński met een sublieme pass. Cesarz rent richting de bal. Szambelan rent richting de bal. Cesarz onderschept slim de pass. Cesarz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson schiet op doel. Podgórniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 3:0

13e minuut.
Podgórniak met een harde bal richting middenveld. Inworp. Kaja met de inworp. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Þórarinnsson rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Daar is Jankowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Þórarinnsson rent richting de bal. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Gliński zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Þórarinnsson geeft een hoge lob. Cesarz kopt de bal weg. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński schiet op doel. Podgórniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Kaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Daar is Cesarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesarz passt de bal zonder na te denken. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 4:0

21e minuut.
Biecke kan de bal niet met de borst controleren. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz passt de bal zonder na te denken. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Þórarinnsson springt en kopt de bal. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Biecke legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Cesarz wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Cesarz kan niet meer verder spelen. Mruczek komt het veld opgelopen. Þórarinnsson legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 5:0

27e minuut.
Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson passt de bal met de wreef. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 6:0

31e minuut.
Daar is Cieślik, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þórarinnsson is nu in balbezit. Jankowicz rent richting de bal. Þórarinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 7:0

35e minuut.
Daar is Chudzyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Chudzyński geeft een lange en hoge pass. Rogoziński rent richting de bal. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 8:0

39e minuut.
Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch passt de bal met de wreef. Laskowik bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson onderschept slim de pass. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

42e minuut.
Gliński geeft een hoge lob. Łapeta kopt de bal weg. Cieślik probeert de bal aan de voet te houden. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński geeft een hoge lob. Łapeta controleert de bal met de borst. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Podgórniak bokst de bal weg. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM BIERUŃ 22%, fc bacellona 78%.
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 8:0

52e minuut.
Chudzyński rent richting de bal. Gliński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliński geeft de bal voor. Mruczek maakt een snoekduik en kopt de bal. Rogoziński probeert de bal aan de voet te houden. Podgórniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Łapeta rent richting de bal. Þórarinnsson onderschept slim de pass. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Podgórniak bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 9:0

54e minuut.
Þórarinnsson is nu in balbezit. Gliński is nu in balbezit. Gliński met een sublieme pass. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 10:0

58e minuut.
Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Łapeta heeft problemen om de bal te vangen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Klungelig pakt Rogoziński de bal. Łapeta is nu in balbezit. Rogoziński onderschept slim de pass. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 11:0

67e minuut.
Mruczek is nu in balbezit. Mruczek passt de bal zonder na te denken. Łapeta geeft de bal voor. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

69e minuut.
Mruczek speelt de bal door. Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch geeft een hoge lob. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 12:0

77e minuut.
Baleia kopt de bal weg. Daar is Cieciak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Świętochowski probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gliński de bal. Gliński geeft een hoge lob. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński schiet op doel. Podgórniak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Podgórniak probeert naar een medespeler te passen. Cieciak kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Þórarinnsson de bal onder controle te krijgen. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Podgórniak probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Mruczek rent richting de bal. Mruczek schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 13:0

84e minuut.
Þórarinnsson met een sublieme pass. Biecke is nu in balbezit. Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński schiet op doel. Podgórniak werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 14:0

87e minuut.
Gliński is nu in balbezit. Gliński passt de bal in één keer door. Kaja speelt de bal door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Cieciak passt de bal zonder na te denken. Mruczek rent richting de bal. Mruczek speelt de bal door. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Klungelig pakt Þórarinnsson de bal. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM BIERUŃ 19%, fc bacellona 81%.
CENTRUM BIERUŃ - fc bacellona 15:0