Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedziowi mks malkina
Test Tactiek Normal
61% Balbezit 39%
21% Spel op eigen helft 79%
40 Doelpogingen 2
0 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
40.9 gemiddelde waardering 15.9
good Schieten poor
average Passen unsatisfactory
good Verdedigen poor


2e minuut.
Ćurković probeert de bal met de borst te controleren. Izbiński is nu in balbezit. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković schiet op doel. Chlorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - mks malkina 1:0

4e minuut.
Rosocha met een sublieme pass. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Szwarc tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Szwarc krijgt een gele kaart. Ćurković raakt geblesseerd tijdens het duel. Ćurković met een snel genomen vrije trap. Odović springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

7e minuut.
Daar is Rybkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Trakšelys bereikt de bal nog maar net als eerste. Trakšelys speelt de bal door. Odović bereikt de bal nog maar net als eerste. Odović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - mks malkina 2:0

9e minuut.
Klungelig pakt Jürgensmeyer de bal. Jürgensmeyer geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Izbiński de bal onder controle te krijgen. Ćurković rent richting de bal. Ćurković haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - mks malkina 3:0

10e minuut.
Santa María met een sublieme pass. Trakšelys rent richting de bal. Trakšelys met een sublieme pass. Odović rent richting de bal. Odović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - mks malkina 4:0

16e minuut.
Rębisz is nu in balbezit. Santa María onderschept slim de pass. Santa María passt de bal zonder na te denken. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Odović schiet op doel. Chlorek speelt de bal door. Santa María kopt de bal weg. Odović kan de bal niet met de borst controleren. Odović schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Klungelig pakt Trakšelys de bal. Trakšelys probeert naar een medespeler te passen. Ćurković is nu in balbezit. Paliło rent richting de bal. Ćurković onderschept slim de pass.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Ukleja geeft een lange en hoge pass. Izbiński controleert de bal met de borst. Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Trakšelys onderschept slim de pass. Trakšelys haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Leijonhufvud heeft problemen om de bal te vangen. Leijonhufvud speelt de bal door. Trakšelys heeft problemen om de bal te vangen. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - mks malkina 5:0

34e minuut.
Lichota is nu in balbezit. Ćurković onderschept slim de pass. Ukleja begaat een overtreding. Ukleja krijgt een gele kaart. Ćurković raakt geblesseerd tijdens het duel. Ćurković wilt de vrije trap nemen.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Izbiński kopt de bal weg. Leijonhufvud rent richting de bal. Leijonhufvud passt de bal in één keer door. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziowi 22%, mks malkina 78%.
Miedziowi - mks malkina 5:0

49e minuut.
Santa María probeert naar een medespeler te passen. Leijonhufvud bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijonhufvud probeert naar een medespeler te passen. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

52e minuut.
Santa María probeert naar een medespeler te passen. Leijonhufvud heeft problemen om de bal te vangen. Leijonhufvud geeft een lange en hoge pass. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković schiet op doel. Chlorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - mks malkina 6:0

55e minuut.
Chlorek met een harde bal richting middenveld. Leijonhufvud kopt de bal weg. Daar is Ukleja, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Izbiński heeft problemen om de bal te vangen. Santa María is nu in balbezit. Santa María passt de bal zonder na te denken. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković haalt uit met een fantastische trap. Paal!
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Leijonhufvud met een sublieme pass. Klungelig pakt Trakšelys de bal. Trakšelys speelt de bal door. Odović is nu in balbezit. Odović haalt uit met een fantastische trap. Chlorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - mks malkina 7:0

70e minuut.
Paliło rent richting de bal. Trakšelys onderschept slim de pass. Ćurković rent richting de bal. Trakšelys rent richting de bal. Trakšelys draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - mks malkina 8:0

75e minuut.
Kroonsepp speelt de bal door. Ćurković is nu in balbezit. Paliło bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković onderschept slim de pass. Ćurković draait met de bal, schiet en ... Chlorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Odović bereikt de bal nog maar net als eerste. Odović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - mks malkina 9:0

78e minuut.
Klungelig pakt Santa María de bal. Santa María speelt de bal door. Ćurković rent richting de bal. Trakšelys is nu in balbezit. Trakšelys haalt uit met een fantastische trap. Chlorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Odović is nu in balbezit. Odović haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - mks malkina 10:0

80e minuut.
Trakšelys speelt de bal door. Klungelig pakt Ćurković de bal. Ćurković met een sublieme pass. Odović rent richting de bal. Odović draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - mks malkina 11:0

81e minuut.
Rębisz passt de bal met de wreef. Niedzielski rent richting de bal. Odović onderschept slim de pass. Odović haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedziowi - mks malkina 12:0

84e minuut.
Odović geeft de bal voor. Paliło kopt de bal weg. Odović heeft problemen om de bal te vangen. Odović draait met de bal, schiet en ... Chlorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Leijonhufvud bereikt de bal nog maar net als eerste. Leijonhufvud probeert naar een medespeler te passen. Odović heeft problemen om de bal te vangen. Ćurković bereikt de bal nog maar net als eerste. Ćurković haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedziowi 19%, mks malkina 81%.
Miedziowi - mks malkina 12:0