Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC MARZYCIELE c.R7
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
49% Spel op eigen helft 51%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.6 gemiddelde waardering 17.3
poor Schieten poor
unsatisfactory Passen unsatisfactory
hopeless Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Kuśmierczyk probeert naar een medespeler te passen. Czeski heeft problemen om de bal te vangen. Czeski passt de bal in één keer door. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sławiński met een harde bal richting middenveld. Michoń rent richting de bal. Zgórka verovert de bal door een tackle van achteren. Zgórka geeft de bal voor. Klungelig pakt Masternak de bal. Myszor probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Czeski bereikt de bal nog maar net als eerste. Czeski geeft de bal voor. Klungelig pakt Mucha de bal. Masternak is nu in balbezit. Masternak haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - c.R7 0:1

45e minuut.
Mucha bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski verovert de bal door een tackle van achteren. Skibniewski probeert naar een medespeler te passen. Masternak rent richting de bal. Masternak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARZYCIELE 48%, c.R7 52%.
FC MARZYCIELE - c.R7 0:1

59e minuut.
Matras is nu in balbezit. Matras passt de bal in één keer door. Jastrząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Jastrząb draait met de bal, schiet en ... Sławiński maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC MARZYCIELE - c.R7 1:1

85e minuut.
Skibniewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Skibniewski geeft een hoge lob. Masternak bereikt de bal nog maar net als eerste. Masternak schiet op doel. Myszor maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC MARZYCIELE - c.R7 1:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC MARZYCIELE 49%, c.R7 51%.
FC MARZYCIELE - c.R7 1:2