Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
KurWixy Miedzianka
Gwardiola Tactiek Normal
50% Balbezit 50%
41% Spel op eigen helft 59%
16 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.9 gemiddelde waardering 21.1
zwak Schieten slecht
zwak Passen zwak
zwak Verdedigen slecht


15e minuut.
Pisarski probeert naar een medespeler te passen. Pop is nu in balbezit. Drzewosz legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Drzewosz krijgt een gele kaart. Pop raakt geblesseerd tijdens het duel. Pop legt de bal op de penaltystip, hij mijdt oogcontact met de doelman en schiet.
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Landauer met een snelle inworp. Pisarski rent richting de bal. Walas begaat een overtreding. Pisarski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pisarski neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
GOOOAAAAAAL!!!
KurWixy - Miedzianka 1:0

27e minuut.
Drzewosz speelt de bal door. Fidler rent richting de bal. Pisarski onderschept slim de pass. Pisarski schiet op doel. Na een snelle pass probeert Śniadecki de bal onder controle te krijgen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KurWixy 43%, Miedzianka 57%.
KurWixy - Miedzianka 1:0

49e minuut.
Bieryn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Skakanka zal de hoekschop nemen. Pisarski is nu in balbezit. Pisarski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

50e minuut.
Vertonghen passt de bal zonder na te denken. Landauer is nu in balbezit. Landauer probeert naar een medespeler te passen. Pisarski is nu in balbezit. Pisarski draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

75e minuut.
Landauer probeert de bal met de borst te controleren. Landauer passt de bal in één keer door. Fidler met een sublieme pass. Grudniewski rent richting de bal. Grudniewski draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: KurWixy 40%, Miedzianka 60%.
KurWixy - Miedzianka 1:0