Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Miedzianka KurWixy
Normal Tactiek Gwardiola
48% Balbezit 52%
39% Spel op eigen helft 61%
8 Doelpogingen 13
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
20.8 gemiddelde waardering 28
poor Schieten average
weak Passen weak
poor Verdedigen adequate


6e minuut.
Pop raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

12e minuut.
Pisarski draait met de bal, schiet en ... Śniadecki probeert de bal aan de voet te houden. Bieryn kopt de bal weg. Skakanka is nu in balbezit. Skakanka draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Pisarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidler rent richting de bal. Landauer verovert de bal door een tackle van achteren. Daar is Landauer, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Landauer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

32e minuut.
Fidler passt de bal in één keer door. Vertonghen heeft problemen om de bal te vangen. Met opzet legt Grudniewski zijn tegenspeler op de grond. Grudniewski is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

37e minuut.
Klungelig pakt Kwiek de bal. Vertonghen is nu in balbezit. Kwiek onderschept slim de pass. Kwiek schiet op doel. Kallasmaa probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Miedzianka - KurWixy 1:0

40e minuut.
Skakanka verovert de bal door een tackle van achteren. Skakanka passt de bal met de wreef. Pisarski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pisarski haalt uit met een fantastische trap. Bieryn probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Inworp. Skakanka zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Pisarski rent richting de bal. Pisarski haalt uit met een fantastische trap. Bieryn probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedzianka 46%, KurWixy 54%.
Miedzianka - KurWixy 1:0

46e minuut.
Pisarski probeert naar een medespeler te passen. Skakanka heeft problemen om de bal te vangen. Kwiek is nu in balbezit. Kwiek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

53e minuut.
Bieryn geeft een lange en hoge pass. Dzieł bereikt de bal nog maar net als eerste. Zaplatkin schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Zaplatkin naar de kleedkamers voor een vroege douche.

56e minuut.
Vertonghen speelt de bal door. Pisarski is nu in balbezit. Śniadecki is nu in balbezit. Pisarski verovert de bal door een tackle van achteren. Pisarski haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
Szmer geeft een hoge lob. Inworp. Dzieł met een snelle inworp. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek draait met de bal, schiet en ... Kallasmaa probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

70e minuut.
Vertonghen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden.

72e minuut.
Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Warzych raakt geblesseerd tijdens het duel. Warzych zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Walas rent richting de bal. Pisarski onderschept slim de pass. Pisarski draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Miedzianka - KurWixy 1:1

81e minuut.
Śniadecki geeft een hoge lob. Daar is Tamurri, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tamurri geeft de bal voor. Pisarski rent richting de bal. Pisarski haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

89e minuut.
Bieryn met een sublieme pass. Szmer probeert naar een medespeler te passen. Daar is Warzych, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Kwiek bereikt de bal nog maar net als eerste. Kwiek schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Miedzianka 32%, KurWixy 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Miedzianka - KurWixy 1:1