Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
F.C. 700-lecia Flyers fc bacellona
F7 duo Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
34% Spel op eigen helft 66%
14 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
31.3 gemiddelde waardering 18.4
waardeloos Schieten zwak
slecht Passen waardeloos
redelijk Verdedigen slecht


5e minuut.
Muschinka rent richting de bal. Muschinka geeft een lange en hoge pass. Daar is Płosczuk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Povoli is nu in balbezit. Povoli geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Muschinka onderschept slim de pass. Muschinka met een sublieme pass. Orachev bereikt de bal nog maar net als eerste. Orachev haalt uit met een fantastische trap. Podgórniak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. 700-lecia Flyers - fc bacellona 1:0

32e minuut.
Biecke geeft een hoge lob. Inworp. Płosczuk met de inworp. Povoli is nu in balbezit. Povoli geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. 700-lecia Flyers - fc bacellona 2:0

34e minuut.
Povoli is nu in balbezit. Povoli geeft de bal voor. Campo kopt de bal weg. Orachev is nu in balbezit. Orachev draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

36e minuut.
Szambelan met een snelle inworp. Klungelig pakt Cieślik de bal. Cieślik met een sublieme pass. Orachev rent richting de bal. Orachev haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal. Campo bereikt de bal nog maar net als eerste. Campo schiet op doel. Podgórniak bokst de bal weg.

37e minuut.
Kwiczy zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Daar is Muschinka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Muschinka geeft een hoge lob. Campo rent richting de bal. Campo haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. 700-lecia Flyers - fc bacellona 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. 700-lecia Flyers 29%, fc bacellona 71%.
F.C. 700-lecia Flyers - fc bacellona 3:0

58e minuut.
Georgescu geeft een hoge lob. Inworp. Pijanowski met de inworp. Sierny bereikt de bal nog maar net als eerste. Sierny schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Mueller verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Piętaszek is nu in balbezit. Piętaszek haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
F.C. 700-lecia Flyers - fc bacellona 3:1

61e minuut.
Garyfallidis verovert de bal door een tackle van achteren. Garyfallidis geeft een lange en hoge pass. Biecke heeft problemen om de bal te vangen. Orachev rent richting de bal. Orachev haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

65e minuut.
Povoli geeft een hoge lob. Biecke kopt de bal weg. Szambelan heeft problemen om de bal te vangen. Orachev is nu in balbezit. Orachev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Orachev controleert de bal met de borst. Povoli is nu in balbezit. Met opzet legt Sierny zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Sierny moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Sierny schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: F.C. 700-lecia Flyers 39%, fc bacellona 61%.
F.C. 700-lecia Flyers - fc bacellona 3:1