Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
CENTRUM BIERUŃ mks malkina
Real Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
21% Spel op eigen helft 79%
37 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
44.7 gemiddelde waardering 14.4
very good Schieten unsatisfactory
good Passen hopeless
adequate Verdedigen poor


1e minuut.
Gliński geeft de bal voor. Ukleja controleert de bal met de borst. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson rent richting de bal. Rogoziński is nu in balbezit. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 1:0

7e minuut.
Subczyński met een snelle inworp. Rosocha rent richting de bal. Mlčoch verovert de bal door een tackle van achteren. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 2:0

8e minuut.
Þórarinnsson is nu in balbezit. Gliński is nu in balbezit. Gliński passt de bal met de wreef. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 3:0

10e minuut.
Izbiński rent richting de bal. Cieciak met een sublieme pass. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Chlorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

16e minuut.
Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Gliński met een sublieme pass. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Paliło de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

17e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Mlčoch neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Rogoziński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 4:0

22e minuut.
Świętochowski probeert naar een medespeler te passen. Þórarinnsson probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 5:0

24e minuut.
Cesarz rent richting de bal. Cesarz geeft de bal voor. Klungelig pakt Izbiński de bal. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Doeltrap. Chlorek met een harde bal richting middenveld. Izbiński heeft problemen om de bal te vangen. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 6:0

27e minuut.
Niedzielski onderschept slim de pass. Gliński speelt de bal door. Rogoziński is nu in balbezit. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Chlorek met een harde bal richting middenveld. Kaja kopt de bal weg. Mlčoch met een sublieme pass. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Chlorek met een harde bal richting middenveld. Cieciak kopt de bal weg. Rogoziński probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Cieciak verovert de bal door een tackle van achteren. Cieciak met een sublieme pass. Rogoziński heeft problemen om de bal te vangen. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Paliło probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Rogoziński passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Gliński de bal onder controle te krijgen. Gliński met een sublieme pass. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 7:0

38e minuut.
Cieciak passt de bal met de wreef. Daar is Cesarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesarz probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Chlorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 8:0

42e minuut.
Paliło kopt de bal weg. Mlčoch probeert naar een medespeler te passen. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... Chlorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 9:0

45e minuut.
Mlčoch met de inworp. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz geeft de bal voor. Rogoziński springt en kopt de bal. Chlorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 10:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM BIERUŃ 24%, mks malkina 76%.
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 10:0

48e minuut.
Þórarinnsson met een sublieme pass. Daar is Paliło, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel. Chlorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 11:0

52e minuut.
Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson schiet op doel. Chlorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 12:0

54e minuut.
Rosocha bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch verovert de bal door een tackle van achteren. Mlčoch passt de bal in één keer door. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Þórarinnsson rent richting de bal.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz verovert de bal door een tackle van achteren. Chudzyński is nu in balbezit. Jachacz verovert de bal door een tackle van achteren. Jachacz geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Inworp. Chudzyński met de inworp. Niedzielski rent richting de bal. Þórarinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Mlčoch passt de bal in één keer door. Cesarz rent richting de bal. Mlčoch geeft de bal voor. Daar is Rogoziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 13:0

71e minuut.
Cieciak geeft een hoge lob. Þórarinnsson kopt de bal weg. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 14:0

79e minuut.
Paliło trapt de bal weg. Cieciak kopt de bal weg. Ukleja controleert de bal met de borst. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 15:0

81e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chlorek trapt de bal weg van het doel. Świętochowski kopt de bal weg. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

84e minuut.
Cieciak met een sublieme pass. Daar is Þórarinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Niedzielski bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Gliński kopt de bal weg. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson passt de bal zonder na te denken. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 16:0

86e minuut.
Gliński speelt de bal door. Cieciak probeert naar een medespeler te passen. Chudzyński geeft een hoge lob. Þórarinnsson kopt de bal weg. Rogoziński is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 17:0

89e minuut.
Mlčoch geeft een hoge lob. Cesarz rent richting de bal. Rogoziński rent richting de bal. Cesarz rent richting de bal. Cesarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: CENTRUM BIERUŃ 17%, mks malkina 83%.
CENTRUM BIERUŃ - mks malkina 17:0