Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
mks malkina CENTRUM BIERUŃ
Normal Tactiek Real
39% Balbezit 61%
83% Spel op eigen helft 17%
0 Doelpogingen 42
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
15.9 gemiddelde waardering 40.3
poor Schieten very good
hopeless Passen good
poor Verdedigen adequate


3e minuut.
Kaja geeft een hoge lob. Gliński is nu in balbezit. Gliński geeft een hoge lob. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz geeft de bal voor. Chlorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz schiet op doel. De bal raakt de paal. Chlorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:1

5e minuut.
Cesarz passt de bal in één keer door. Cieciak is nu in balbezit. Cesarz rent richting de bal. Cesarz schiet op doel. Na een snelle pass probeert Ukleja de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:2

7e minuut.
Chudzyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jachacz begaat een overtreding. Chudzyński is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Chudzyński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rogoziński rent richting de bal. Klungelig pakt Cesarz de bal. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Chlorek probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Chlorek trapt de bal weg van het doel. Cieciak speelt de bal door. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap. Chlorek werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Cieciak speelt de bal door. Paliło is nu in balbezit. Rogoziński onderschept slim de pass. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:3

17e minuut.
Rębisz passt de bal met de wreef. Chudzyński heeft problemen om de bal te vangen. Chudzyński met een sublieme pass. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Izbiński bereikt de bal nog maar net als eerste. Chudzyński verovert de bal door een tackle van achteren. Chudzyński probeert naar een medespeler te passen. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Paliło heeft problemen om de bal te vangen. Chlorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

21e minuut.
Þórarinnsson probeert naar een medespeler te passen. Kaja rent richting de bal. Kaja geeft een lange en hoge pass. Rogoziński krijgt zijn hoofd ertegen. Chlorek probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:4

22e minuut.
Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. Mlčoch passt de bal in één keer door. Þórarinnsson heeft problemen om de bal te vangen. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ... Cesarz springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Paliło geeft een hoge lob. Inworp. Mlčoch met een snelle inworp. Kaja geeft een lange en hoge pass. Þórarinnsson maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:5

26e minuut.
Cesarz passt de bal zonder na te denken. Mlčoch rent richting de bal. Mlčoch geeft de bal voor. Rogoziński krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Klungelig pakt Cesarz de bal. Cesarz met een sublieme pass. Gliński geeft een hoge lob. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Þórarinnsson is nu in balbezit. Niedzielski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Þórarinnsson raakt geblesseerd tijdens het duel. Gliński zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Rogoziński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:6

37e minuut.
Ukleja verovert de bal door een tackle van achteren. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Gliński zal de hoekschop nemen. Rogoziński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:7

38e minuut.
Cieciak is nu in balbezit. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson passt de bal met de wreef. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:8

40e minuut.
Izbiński rent richting de bal. Þórarinnsson onderschept slim de pass. Þórarinnsson met een sublieme pass. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:9

44e minuut.
Mlčoch speelt de bal door. Klungelig pakt Cesarz de bal. Cesarz passt de bal met de wreef. Rogoziński is nu in balbezit. Rogoziński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mks malkina 81%, CENTRUM BIERUŃ 19%.
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:9

46e minuut.
Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński passt de bal zonder na te denken. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz geeft een lange en hoge pass. Rogoziński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:10

49e minuut.
Paliło kopt de bal weg. Þórarinnsson rent richting de bal. Þórarinnsson passt de bal zonder na te denken. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap. Chlorek kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

50e minuut.
Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson geeft een hoge lob. Rogoziński heeft problemen om de bal te vangen. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:11

52e minuut.
Paliło heeft problemen om de bal te vangen. Chlorek speelt de bal door. Jachacz kopt de bal weg. Daar is Cesarz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cesarz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Niedzielski geeft de bal voor. Inworp. Gliński met de inworp. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Gliński met de inworp. Daar is Þórarinnsson, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þórarinnsson geeft een lange en hoge pass. Cesarz rent richting de bal. Cesarz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:12

58e minuut.
Doeltrap. Chlorek trapt de bal weg van het doel. Gliński rent richting de bal. Gliński geeft een hoge lob. Cesarz geeft een lange en hoge pass.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:13

59e minuut.
Rębisz met een sublieme pass. Lichota rent richting de bal. Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Rosocha is nu in balbezit. Rosocha geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gliński met een snelle inworp. Þórarinnsson geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
Þórarinnsson probeert de bal met de borst te controleren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Niedzielski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gliński geeft de bal voor. Mlčoch kopt de bal weg.
De bal gaat maar net naast.

65e minuut.
Ukleja is nu in balbezit. Rogoziński verovert de bal door een tackle van achteren. Rogoziński passt de bal met de wreef. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:14

66e minuut.
Rogoziński passt de bal in één keer door. Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson met een sublieme pass. Cesarz rent richting de bal. Cesarz schiet op doel. Chlorek verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ukleja is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Þórarinnsson passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ukleja de bal. Niedzielski is nu in balbezit. Þórarinnsson verovert de bal door een tackle van achteren. Þórarinnsson schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:15

70e minuut.
Mlčoch bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rosocha. Mlčoch raakt geblesseerd tijdens het duel. Kaja zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Þórarinnsson rent richting de bal. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel. Chlorek probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:16

75e minuut.
Kaja probeert de bal aan de voet te houden. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz passt de bal met de wreef. Daar is Rogoziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rogoziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Mlčoch met een sublieme pass. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński passt de bal met de wreef. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:17

78e minuut.
Subczyński rent richting de bal. Mlčoch is nu in balbezit. Mlčoch geeft een lange en hoge pass. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:18

79e minuut.
Subczyński raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Szwarc komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Klungelig pakt Þórarinnsson de bal. Þórarinnsson met een sublieme pass. Cesarz kan de bal niet met de borst controleren. Cesarz draait met de bal, schiet en ... Paliło probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Daar is Gliński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliński geeft een hoge lob. Daar is Rogoziński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Þórarinnsson bereikt de bal nog maar net als eerste. Þórarinnsson haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Þórarinnsson is nu in balbezit. Þórarinnsson passt de bal zonder na te denken. Rogoziński rent richting de bal. Rogoziński schiet op doel. Chlorek maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:19

88e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Chlorek trapt de bal weg van het doel. Baleia met een sublieme pass. Cesarz is nu in balbezit. Cesarz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Kaja met een sublieme pass. Cesarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cesarz passt de bal met de wreef. Rogoziński bereikt de bal nog maar net als eerste. Rogoziński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: mks malkina 85%, CENTRUM BIERUŃ 15%.
mks malkina - CENTRUM BIERUŃ 0:19