Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Przeciętni kopacze FC BRYSZKI
Normal Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
33% Spel op eigen helft 67%
23 Doelpogingen 3
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
25.6 gemiddelde waardering 19.1
matig Schieten slecht
slecht Passen slecht
matig Verdedigen slecht


3e minuut.
Donati met een sublieme pass. Quốc Phong rent richting de bal. Quốc Phong speelt de bal door. Klungelig pakt Peraza de bal. Peraza draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Peraza is nu in balbezit. Krzyżykowski is nu in balbezit. Peraza verovert de bal door een tackle van achteren. Peraza haalt uit met een fantastische trap. Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Przeciętni kopacze - FC BRYSZKI 1:0

9e minuut.
Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski probeert naar een medespeler te passen. Petruniczyk rent richting de bal. Peraza rent richting de bal. Peraza draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

12e minuut.
Alardan rent richting de bal. Alardan geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skiba met de inworp. Miśkiewicz geeft een lange en hoge pass. Paal!
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Przeciętni kopacze - FC BRYSZKI 1:1

21e minuut.
Peraza heeft problemen om de bal te vangen. Domagalski met een sublieme pass. Daar is Skiba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Alardan geeft een hoge lob. Michnikowski kopt de bal weg. Domagalski bokst de bal weg.

25e minuut.
Peraza schiet op doel. Krzyżykowski kan de bal niet met de borst controleren. Michnikowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza verovert de bal door een tackle van achteren. Peraza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

37e minuut.
Miśkiewicz speelt de bal door. Piekutowski rent richting de bal. Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piekutowski draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Prusinowski is nu in balbezit. Miśkiewicz is nu in balbezit. Roşu tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Roşu krijgt een gele kaart.

44e minuut.
Roşu zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Quốc Phong bereikt de bal nog maar net als eerste. Quốc Phong passt de bal zonder na te denken. Donati rent richting de bal. Donati schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Przeciętni kopacze - FC BRYSZKI 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przeciętni kopacze 43%, FC BRYSZKI 57%.
Przeciętni kopacze - FC BRYSZKI 2:1

49e minuut.
Złoty is nu in balbezit. Złoty geeft een lange en hoge pass. Daar is Michnikowski, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Peraza rent richting de bal. Peraza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Petruniczyk kopt de bal weg. Peraza rent richting de bal. Rawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza onderschept slim de pass. Peraza draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

67e minuut.
Quốc Phong passt de bal in één keer door. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski is nu in balbezit. Donati onderschept slim de pass. Donati haalt uit met een fantastische trap. Domagalski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

72e minuut.
Rejmer geeft een lange en hoge pass. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Maziarz de bal onder controle te krijgen. Domagalski maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Quốc Phong verovert de bal door een tackle van achteren. Quốc Phong passt de bal met de wreef. Donati bereikt de bal nog maar net als eerste. Donati haalt uit met een fantastische trap. Michnikowski probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Przeciętni kopacze - FC BRYSZKI 3:1

87e minuut.
Alardan met de inworp. Klawon rent richting de bal. Klawon passt de bal zonder na te denken. Złoty bereikt de bal nog maar net als eerste. Złoty haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Przeciętni kopacze 23%, FC BRYSZKI 77%.
Przeciętni kopacze - FC BRYSZKI 3:1