Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pogoń poznań Fedajkini Lębork
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
8 Doelpogingen 6
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 17.6
slecht Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


10e minuut.
Radziwon speelt de bal door. Gawryś bereikt de bal nog maar net als eerste. Gawryś passt de bal met de wreef. Osa is nu in balbezit. Osa schiet op doel. Niemiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

25e minuut.
Famulski is nu in balbezit. Krużycki is nu in balbezit. Famulski rent richting de bal. Famulski haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Świst de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

32e minuut.
Klimkowski is nu in balbezit. Hulewicz rent richting de bal. Furgalski schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Furgalski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Furgalski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoń poznań 47%, Fedajkini Lębork 53%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pogoń poznań - Fedajkini Lębork 0:0

53e minuut.
Araszkiewicz rent richting de bal. Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz rent richting de bal. Hulewicz draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Osa de bal onder controle te krijgen. Niemiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

59e minuut.
Warzych geeft de bal voor. Klimkowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Klimkowski probeert naar een medespeler te passen. Krużycki rent richting de bal. Krużycki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoń poznań 64%, Fedajkini Lębork 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
pogoń poznań - Fedajkini Lębork 0:0