Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
wielcy Furious Dogs
Normal Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
39% Spel op eigen helft 61%
17 Doelpogingen 7
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
25.5 gemiddelde waardering 19.5
matig Schieten matig
zwak Passen slecht
slecht Verdedigen waardeloos


1e minuut.
Barylewski onderschept slim de pass. Barylewski geeft een hoge lob. Roztocki kopt de bal weg. Kancia bereikt de bal nog maar net als eerste. Kancia draait met de bal, schiet en ... Nowak verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

11e minuut.
Wysogląd is nu in balbezit. Jarząb rent richting de bal. Jarząb passt de bal in één keer door. Roztocki bereikt de bal nog maar net als eerste. Roztocki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Klungelig pakt Kurlej de bal. Kurlej geeft de bal voor. Żuk probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Roztocki rent richting de bal. Roztocki draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Jarząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd onderschept slim de pass. Wysogląd met een sublieme pass. Klaja heeft problemen om de bal te vangen. Klaja haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wielcy 49%, Furious Dogs 51%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
wielcy - Furious Dogs 0:0

55e minuut.
Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd begaat een overtreding. Wojnowski raakt geblesseerd tijdens het duel. Rumian komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Jarząb bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd verovert de bal door een tackle van achteren. Wysogląd passt de bal met de wreef. Klaja rent richting de bal. Klaja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

59e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Mąka zal de hoekschop nemen. Roztocki is nu in balbezit. Roztocki haalt uit met een fantastische trap. Daar is Saleta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

63e minuut.
Barylewski probeert naar een medespeler te passen. Roztocki is nu in balbezit. Met opzet legt Trzeciakiewicz zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Trzeciakiewicz moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Trzeciakiewicz schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

64e minuut.
Żuk met een sublieme pass. Wojnowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wojnowski met een sublieme pass. Roztocki is nu in balbezit. Roztocki haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

66e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Pomprowicz komt het veld opgelopen. Owsiak komt het veld opgelopen.

72e minuut.
Rumian verovert de bal door een tackle van achteren. Rumian speelt de bal door. Saleta rent richting de bal. Roztocki verovert de bal door een tackle van achteren. Roztocki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Jarząb is nu in balbezit. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd passt de bal zonder na te denken. Klaja bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Rumian probeert naar een medespeler te passen. Pomprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomprowicz passt de bal in één keer door. Roztocki rent richting de bal. Roztocki haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Pomprowicz rent richting de bal. Pomprowicz speelt de bal door. Roztocki rent richting de bal. Roztocki schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
wielcy - Furious Dogs 1:0

80e minuut.
Pomprowicz verovert de bal door een tackle van achteren. Rumian bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakiewicz rent richting de bal. Rumian verovert de bal door een tackle van achteren. Rumian geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jarząb verovert de bal door een tackle van achteren. Jarząb met een sublieme pass. Roztocki rent richting de bal. Pomprowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomprowicz schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: wielcy 29%, Furious Dogs 71%.
wielcy - Furious Dogs 1:0