Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Furious Dogs Przeciętni kopacze
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
44% Spel op eigen helft 56%
15 Doelpogingen 9
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 20.8
zwak Schieten zwak
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


12e minuut.
Rejmer met de inworp. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Klaja is nu in balbezit. Klaja schiet op doel. Cruciano probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

20e minuut.
Robakiewicz geeft een lange en hoge pass. Roşu met een sublieme pass. Złoty heeft problemen om de bal te vangen. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap. Wawrzynkiewicz verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

32e minuut.
Sorbian bereikt de bal nog maar net als eerste. Sorbian met een sublieme pass. Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov draait met de bal, schiet en ... Nowak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Dogs - Przeciętni kopacze 0:1

37e minuut.
Saleta met een sublieme pass. Sahula rent richting de bal. Sahula probeert naar een medespeler te passen. Peraza is nu in balbezit. Peraza draait met de bal, schiet en ... Paal!

39e minuut.
Rejmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peraza is nu in balbezit. Peraza geeft een lange en hoge pass. Daar is Sorbian, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Wysogląd passt de bal met de wreef. Klaja rent richting de bal. Cruciano is nu in balbezit. Klaja onderschept slim de pass. Klaja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Dogs 52%, Przeciętni kopacze 48%.
Furious Dogs - Przeciętni kopacze 0:1

52e minuut.
Trzeciakiewicz geeft de bal voor. Inworp. Rejmer zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Sahula is nu in balbezit. Sahula geeft de bal voor. Saleta heeft problemen om de bal te vangen. Sorbian is nu in balbezit. Sorbian haalt uit met een fantastische trap. Nowak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Złoty passt de bal in één keer door. Peraza probeert naar een medespeler te passen. Saleta rent richting de bal. Lozanov onderschept slim de pass. Lozanov draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Furious Dogs - Przeciętni kopacze 0:2

76e minuut.
Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov is nu in balbezit. Peraza speelt de bal door. Klaja rent richting de bal. Klaja haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Rzeszowski met een sublieme pass. Klaja rent richting de bal. Wysogląd is nu in balbezit. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap. Marzaoubi probeert de bal aan de voet te houden. Wawrzynkiewicz bokst de bal weg.

84e minuut.
Alardan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszowski is nu in balbezit. Alardan tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Alardan krijgt een gele kaart. Rzeszowski raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Rzeszowski kan niet meer verder spelen. Een oude blessure zorgt ervoor dat Wawrzynkiewicz niet meer kan verder spelen. Gajdzik komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Żuk verovert de bal door een tackle van achteren. Żuk met een sublieme pass. Klaja rent richting de bal. Klaja draait met de bal, schiet en ... Wysogląd probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Złoty met een sublieme pass. Rejmer speelt de bal door. Peraza is nu in balbezit. Lozanov heeft problemen om de bal te vangen. Lozanov draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Furious Dogs 37%, Przeciętni kopacze 63%.
Furious Dogs - Przeciętni kopacze 0:2