Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pulpeciki 19 KS RUCH CHORZÓW 20
Normal Tactiek 433
55% Balbezit 45%
42% Spel op eigen helft 58%
13 Doelpogingen 6
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.7 gemiddelde waardering 20.3
weak Schieten weak
weak Passen poor
poor Verdedigen poor


6e minuut.
Gostyński geeft een hoge lob. Szmatan rent richting de bal. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pulpeciki - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 1:0

10e minuut.
Gostyński rent richting de bal. Krzystyniak verovert de bal door een tackle van achteren. Krzystyniak met een sublieme pass. Krużycki rent richting de bal. Krużycki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Warczak bokst de bal weg.

21e minuut.
Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan onderschept slim de pass. Szmatan probeert naar een medespeler te passen. Prus is nu in balbezit. Prus haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Mola bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan onderschept slim de pass. Szmatan passt de bal zonder na te denken. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Wiatrak geeft een lange en hoge pass. Gostyński kopt de bal weg. Mola probeert de bal aan de voet te houden. Szmatan rent richting de bal. Szmatan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Sawczuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Sawczuk geeft een lange en hoge pass. Sucharek heeft problemen om de bal te vangen. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pulpeciki - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pulpeciki 32%, 19 KS RUCH CHORZÓW 20 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pulpeciki - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 1:1

49e minuut.
Gostyński is nu in balbezit. Gostyński speelt de bal door. Wiatrak rent richting de bal. Prus onderschept slim de pass. Prus draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Wiatrak heeft problemen om de bal te vangen. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus passt de bal zonder na te denken. Szmatan is nu in balbezit. Szmatan draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Kulisek met een snelle inworp. Rafalski rent richting de bal. Rafalski met een sublieme pass. Szmatan heeft problemen om de bal te vangen. Szmatan schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Klungelig pakt Wiatrak de bal. Będziński rent richting de bal. Będziński geeft de bal voor. Templak is nu in balbezit. Templak geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pulpeciki 51%, 19 KS RUCH CHORZÓW 20 49%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pulpeciki - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 1:1