Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fedajkini Lębork Przeciętni kopacze
Normal Tactiek Normal
51% Balbezit 49%
59% Spel op eigen helft 41%
7 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.3 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten weak
poor Passen unsatisfactory
unsatisfactory Verdedigen weak


4e minuut.
Warzych kopt de bal weg. Hulewicz heeft problemen om de bal te vangen. Sahula begaat een overtreding. Hulewicz raakt geblesseerd tijdens het duel. Warzych wilt de vrije trap nemen.
GOOOAAAAAAL!!!
Fedajkini Lębork - Przeciętni kopacze 1:0

5e minuut.
Sorbian is nu in balbezit. Gawryś onderschept slim de pass. Gawryś passt de bal in één keer door. Osa rent richting de bal. Osa schiet op doel. Wawrzynkiewicz probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

15e minuut.
Peraza met een sublieme pass. Lozanov is nu in balbezit. Warzych verovert de bal door een tackle van achteren. Rejmer rent richting de bal. Rejmer haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

33e minuut.
Doeltrap. Igloński met een harde bal richting middenveld. Sorbian kopt de bal weg. Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Rejmer onderschept slim de pass. Rejmer speelt de bal door. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov bereikt de bal nog maar net als eerste. Lozanov schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Złoty onderschept slim de pass. Nowotniak rent richting de bal. Złoty onderschept slim de pass. Peraza bereikt de bal nog maar net als eerste. Peraza schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fedajkini Lębork - Przeciętni kopacze 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fedajkini Lębork 63%, Przeciętni kopacze 37%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Fedajkini Lębork - Przeciętni kopacze 1:1

49e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Igloński met een harde bal richting middenveld. Sorbian kopt de bal weg. Peraza is nu in balbezit. Peraza schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Daar is Radziwon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sorbian rent richting de bal. Sorbian geeft een hoge lob. Lozanov rent richting de bal. Lozanov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fedajkini Lębork - Przeciętni kopacze 1:2

54e minuut.
Złoty passt de bal in één keer door. Zych bereikt de bal nog maar net als eerste. Zych probeert naar een medespeler te passen. Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. Osa draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Złoty passt de bal zonder na te denken. Hulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hulewicz met een sublieme pass. Osa is nu in balbezit. Osa schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fedajkini Lębork 54%, Przeciętni kopacze 46%.
Fedajkini Lębork - Przeciętni kopacze 1:2