Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pulpeciki FC BRYSZKI
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
51% Spel op eigen helft 49%
7 Doelpogingen 9
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
20.4 gemiddelde waardering 18.9
zwak Schieten slecht
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


1e minuut.
Szmatan verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatan passt de bal in één keer door. Maziarz bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus is nu in balbezit. Prus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Gostyński onderschept slim de pass. Gostyński speelt de bal door. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus haalt uit met een fantastische trap. Domagalski werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Pulpeciki - FC BRYSZKI 1:0

16e minuut.
Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski speelt de bal door. Warsiński is nu in balbezit. Piekutowski verovert de bal door een tackle van achteren. Piekutowski haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Rafalski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rafalski passt de bal met de wreef. Prus rent richting de bal. Prus haalt uit met een fantastische trap. Maziarz heeft problemen om de bal te vangen.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Miśkiewicz rent richting de bal. Piekutowski rent richting de bal. Miśkiewicz rent richting de bal. Miśkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC Pulpeciki - FC BRYSZKI 1:1

31e minuut.
Popiełuszko met de inworp. Krzyżykowski is nu in balbezit. Szmatan verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatan schiet op doel. Maziarz probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Rawski rent richting de bal. Krzyżykowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatan haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pulpeciki 38%, FC BRYSZKI 62%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pulpeciki - FC BRYSZKI 1:1

68e minuut.
Popiełuszko geeft een hoge lob. Sejud bereikt de bal nog maar net als eerste. Sejud passt de bal zonder na te denken. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Piekutowski schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pulpeciki 64%, FC BRYSZKI 36%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pulpeciki - FC BRYSZKI 1:1