Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC BRYSZKI FC Pulpeciki
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
47% Spel op eigen helft 53%
9 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
19.1 gemiddelde waardering 21
slecht Schieten zwak
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen slecht


2e minuut.
Gostyński is nu in balbezit. Piekutowski bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Gostyński. Gostyński krijgt een gele kaart.

5e minuut.
Rafalski passt de bal met de wreef. Szmatan rent richting de bal. Prusinowski rent richting de bal. Szmatan verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatan schiet op doel. Paal!

36e minuut.
Neros geeft een lange en hoge pass. Inworp. Skiba zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Miśkiewicz is nu in balbezit. Miśkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Piekutowski is nu in balbezit. Piekutowski haalt uit met een fantastische trap. Warsiński probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRYSZKI - FC Pulpeciki 1:0

42e minuut.
Warczak met een harde bal richting middenveld. Szmatan kopt de bal weg. Miśkiewicz is nu in balbezit. Miśkiewicz draait met de bal, schiet en ... Warczak probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRYSZKI - FC Pulpeciki 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRYSZKI 38%, FC Pulpeciki 62%.
FC BRYSZKI - FC Pulpeciki 2:0

57e minuut.
Gostyński rent richting de bal. Gostyński met een sublieme pass. Petruniczyk rent richting de bal. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko haalt uit met een fantastische trap. Domagalski probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Domagalski probeert naar een medespeler te passen. Popiełuszko bereikt de bal nog maar net als eerste. Krzyżykowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Krzyżykowski krijgt een gele kaart.

67e minuut.
Popiełuszko verovert de bal door een tackle van achteren. Popiełuszko speelt de bal door. Prusinowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Szmatan verovert de bal door een tackle van achteren. Szmatan schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
FC BRYSZKI - FC Pulpeciki 2:1

84e minuut.
Rawski speelt de bal door. Piekutowski rent richting de bal. Warsiński onderschept slim de pass. Miśkiewicz is nu in balbezit. Miśkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Warczak bokst de bal weg.

90e minuut.
Krzyżykowski passt de bal in één keer door. Szmatan rent richting de bal. Szmatan passt de bal in één keer door. Prus is nu in balbezit. Prus schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC BRYSZKI - FC Pulpeciki 2:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC BRYSZKI 56%, FC Pulpeciki 44%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC BRYSZKI - FC Pulpeciki 2:2