Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Fedajkini Lębork Furious Dogs
Normal Tactiek Normal
47% Balbezit 53%
57% Spel op eigen helft 43%
9 Doelpogingen 12
2 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
20.6 gemiddelde waardering 19.9
weak Schieten average
poor Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


4e minuut.
Owsiak bereikt de bal nog maar net als eerste. Warzych onderschept slim de pass. Warzych probeert naar een medespeler te passen. Hulewicz is nu in balbezit. Hulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Hulewicz rent richting de bal. Owsiak onderschept slim de pass. Owsiak passt de bal met de wreef. Osa is nu in balbezit. Osa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Baj is nu in balbezit. Żuk verovert de bal door een tackle van achteren. Żuk passt de bal met de wreef. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Baj rent richting de bal. Baj passt de bal in één keer door. Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. Osa haalt uit met een fantastische trap. Saleta probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Fedajkini Lębork - Furious Dogs 1:0

25e minuut.
Nowotniak bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakiewicz rent richting de bal. Robakiewicz passt de bal in één keer door. Żuk heeft problemen om de bal te vangen. Żuk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Hulewicz haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Trzeciakiewicz de bal. Osa bereikt de bal nog maar net als eerste. Osa schiet op doel. Nowak werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

33e minuut.
Owsiak is nu in balbezit. Owsiak met een sublieme pass. Kuc heeft problemen om de bal te vangen. Osa rent richting de bal. Osa haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

39e minuut.
Rzeszowski geeft een hoge lob. Wysogląd rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Baj. Baj krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fedajkini Lębork 48%, Furious Dogs 52%.
Fedajkini Lębork - Furious Dogs 1:0

49e minuut.
Gawryś passt de bal zonder na te denken. Saleta is nu in balbezit. Saleta probeert naar een medespeler te passen. Wysogląd rent richting de bal. Wysogląd schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Nowotniak met een sublieme pass. Robakiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Robakiewicz geeft een lange en hoge pass. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Fedajkini Lębork - Furious Dogs 1:1

56e minuut.
Trzeciakiewicz geeft een lange en hoge pass. Radziwon controleert de bal met de borst. Szloch speelt de bal door. Daar is Wysogląd, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

70e minuut.
Warzych geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Osa de bal onder controle te krijgen. Trzeciakiewicz is nu in balbezit. Osa onderschept slim de pass. Osa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Fedajkini Lębork - Furious Dogs 2:1

76e minuut.
Nowotniak is nu in balbezit. Rzeszowski rent richting de bal. Rzeszowski probeert naar een medespeler te passen. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Daar is Owsiak, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warzych bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Owsiak. Warzych is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Warzych zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Fedajkini Lębork 66%, Furious Dogs 34%.
Fedajkini Lębork - Furious Dogs 2:1