Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
pogoń poznań 19 KS RUCH CHORZÓW 20
Normal Tactiek 433
45% Balbezit 55%
61% Spel op eigen helft 39%
8 Doelpogingen 10
3 Overtredingen 4
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.1 gemiddelde waardering 20.5
weak Schieten poor
poor Passen poor
unsatisfactory Verdedigen poor


3e minuut.
Araszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Sucharek rent richting de bal. Sucharek probeert naar een medespeler te passen. Krzystyniak rent richting de bal. Krzystyniak haalt uit met een fantastische trap. Niemiro verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Famulski probeert de bal aan de voet te houden. Klimkowski kopt de bal weg. Opas bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki is nu in balbezit. Krużycki draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Kucera speelt de bal door. Krzystyniak is nu in balbezit. Klimkowski tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Klimkowski krijgt een gele kaart.

24e minuut.
Araszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucharek verovert de bal door een tackle van achteren. Sucharek passt de bal in één keer door. Krużycki rent richting de bal. Krużycki draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Inworp. Danielewicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Krzystyniak heeft problemen om de bal te vangen. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Krzystyniak is nu in balbezit. Krzystyniak probeert naar een medespeler te passen. Krużycki bereikt de bal nog maar net als eerste. Krużycki draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
pogoń poznań - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 0:1

44e minuut.
Danielewicz kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Klimkowski de bal onder controle te krijgen. Sawczuk rent richting de bal. Sawczuk geeft de bal voor. Krużycki krijgt zijn hoofd ertegen. Niemiro probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoń poznań - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoń poznań 59%, 19 KS RUCH CHORZÓW 20 41%.
pogoń poznań - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 0:2

51e minuut.
Araszkiewicz is nu in balbezit. Araszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Mleczek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucharek rent richting de bal. Sucharek geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Sypniewski trapt de bal weg. Klungelig pakt Araszkiewicz de bal. Araszkiewicz met een sublieme pass. Krużycki rent richting de bal. Krużycki schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
pogoń poznań - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 1:2

85e minuut.
Klimkowski rent richting de bal. Krzystyniak onderschept slim de pass. Krzystyniak passt de bal zonder na te denken. Sucharek bereikt de bal nog maar net als eerste. Sucharek draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: pogoń poznań 63%, 19 KS RUCH CHORZÓW 20 37%.
pogoń poznań - 19 KS RUCH CHORZÓW 20 1:2