Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Pulpeciki Furious Dogs
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
46% Spel op eigen helft 54%
7 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
21.2 gemiddelde waardering 19.7
weak Schieten average
weak Passen poor
poor Verdedigen unsatisfactory


11e minuut.
Gostyński speelt de bal door. Prus is nu in balbezit. Owsiak is nu in balbezit. Prus verovert de bal door een tackle van achteren. Prus haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

13e minuut.
Templak is nu in balbezit. Kuc onderschept slim de pass. Kuc met een sublieme pass. Klaja is nu in balbezit. Klaja haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Trzeciakiewicz geeft een hoge lob. Inworp. Templak met een snelle inworp. Szmatan is nu in balbezit. Szmatan draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pulpeciki 42%, Furious Dogs 58%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pulpeciki - Furious Dogs 0:0

52e minuut.
Kłusek passt de bal in één keer door. Owsiak geeft een hoge lob. Klaja kopt de bal weg. Rzeszowski bereikt de bal nog maar net als eerste. Rzeszowski haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

76e minuut.
Owsiak rent richting de bal. Szmatan bereikt de bal nog maar net als eerste. Owsiak begaat een overtreding. Owsiak krijgt een gele kaart.

76e minuut.
Owsiak kopt de bal weg. Popiełuszko rent richting de bal. Popiełuszko geeft een hoge lob. Prus bereikt de bal nog maar net als eerste. Prus draait met de bal, schiet en ... Nowak kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Pulpeciki 50%, Furious Dogs 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
FC Pulpeciki - Furious Dogs 0:0