Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Ave Silesia KKS Blekitni Stargard
moja_1 Tactiek ty
59% Balbezit 41%
42% Spel op eigen helft 58%
5 Doelpogingen 3
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 1
39.5 gemiddelde waardering 32
goed Schieten matig
matig Passen zwak
zwak Verdedigen matig


3e minuut.
Amoreira rent richting de bal. Vicián rent richting de bal. Loiodice maakt een afschuwelijke overtreding. Vicián raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Vicián kan niet meer verder spelen. Fonseca wilt de vrije trap nemen. Janiec verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - KKS Blekitni Stargard 0:1

11e minuut.
Adanalı is nu in balbezit. Adanalı geeft de bal voor. Paneque heeft problemen om de bal te vangen. Pamuk bereikt de bal nog maar net als eerste. Pamuk haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - KKS Blekitni Stargard 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ave Silesia 53%, KKS Blekitni Stargard 47%.
Ave Silesia - KKS Blekitni Stargard 0:2

73e minuut.
Loiodice bereikt de bal nog maar net als eerste. Loiodice geeft een hoge lob. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap. Volosyanko werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Sixta passt de bal zonder na te denken. Pest rent richting de bal. Pest probeert naar een medespeler te passen. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - KKS Blekitni Stargard 1:2

79e minuut.
Amoreira rent richting de bal. Amoreira passt de bal met de wreef. Pamuk is nu in balbezit. Pamuk draait met de bal, schiet en ... Janiec werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - KKS Blekitni Stargard 1:3

84e minuut.
Paneque probeert naar een medespeler te passen. Pest rent richting de bal. Pest met een sublieme pass. Boca bereikt de bal nog maar net als eerste. Boca haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Ave Silesia - KKS Blekitni Stargard 2:3

87e minuut.
Volosyanko trapt de bal weg van het doel. Vitár kopt de bal weg. Híres rent richting de bal. Híres schiet op doel. Volosyanko maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Ave Silesia - KKS Blekitni Stargard 3:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Ave Silesia 32%, KKS Blekitni Stargard 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Ave Silesia - KKS Blekitni Stargard 3:3