Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC SUSZ 91 Black Swans
Susz Tactiek 442
45% Balbezit 55%
37% Spel op eigen helft 63%
16 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
41 gemiddelde waardering 39.1
solide Schieten redelijk
redelijk Passen goed
matig Verdedigen matig


9e minuut.
Kokolj verovert de bal door een tackle van achteren. Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz met een sublieme pass. Kutalmış is nu in balbezit. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Hatłas rent richting de bal. Mamani onderschept slim de pass. Mamani haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert MacMartin de bal onder controle te krijgen. Wujaszczyk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Black Swans 1:0

19e minuut.
Walkiewicz is nu in balbezit. Walkiewicz passt de bal met de wreef. Danielewski rent richting de bal. Danielewski geeft een lange en hoge pass. Kutalmış maakt een snoekduik en kopt de bal. Wujaszczyk probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

22e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo met een sublieme pass. Kokolj is nu in balbezit. Arak onderschept slim de pass. Arak haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Bankowicz probeert naar een medespeler te passen. Danielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Danielewski passt de bal in één keer door. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

31e minuut.
Inworp. Bankowicz met de inworp. Walkiewicz rent richting de bal. Walkiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

36e minuut.
Bankowicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Bankowicz passt de bal in één keer door. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Black Swans 2:0

45e minuut.
Bankowicz rent richting de bal. Bankowicz passt de bal met de wreef. Danielewski rent richting de bal. Danielewski geeft een lange en hoge pass. Kutalmış krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 36%, Black Swans 64%.
FC SUSZ 91 - Black Swans 2:0

50e minuut.
Détári zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Escalona rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Walkiewicz. Walkiewicz krijgt een gele kaart.

53e minuut.
Détári is nu in balbezit. Danielewski met een sublieme pass. Détári probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Araujo is nu in balbezit. Araujo passt de bal in één keer door. Arak rent richting de bal. Arak draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Black Swans 2:1

60e minuut.
Kokolj speelt de bal door. Mamani bereikt de bal nog maar net als eerste. Mamani passt de bal in één keer door. Kutalmış rent richting de bal. Kutalmış draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Bankowicz passt de bal met de wreef. Kutalmış is nu in balbezit. Kutalmış passt de bal in één keer door. Mamani rent richting de bal. Mamani draait met de bal, schiet en ... Wujaszczyk bokst de bal weg.

75e minuut.
Pomarańczawski geeft een lange en hoge pass. Kokolj speelt de bal door. Mamani speelt de bal door. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Danielewski probeert naar een medespeler te passen. Mamani is nu in balbezit. Mamani probeert naar een medespeler te passen. Kutalmış bereikt de bal nog maar net als eerste. Kutalmış haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bankowicz neemt de hoekschop. Danielewski speelt de bal door. Mamani rent richting de bal. Mamani schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC SUSZ 91 - Black Swans 3:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC SUSZ 91 38%, Black Swans 62%.
FC SUSZ 91 - Black Swans 3:1