Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC PIERSI Czarni ABG
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
49% Spel op eigen helft 51%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 20.3
waardeloos Schieten matig
zwak Passen waardeloos
zwak Verdedigen zwak


2e minuut.
Horodecki geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Kciuk zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Fidor is nu in balbezit. Fidor draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Klungelig pakt Horodecki de bal. Wierzba rent richting de bal. Horodecki onderschept slim de pass. Fidor is nu in balbezit. Fidor schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

11e minuut.
Przyrowski met een sublieme pass. Fidor rent richting de bal. Wierzba heeft problemen om de bal te vangen. Fidor rent richting de bal. Fidor schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

12e minuut.
Derkowski rent richting de bal. Fidor onderschept slim de pass. Fidor speelt de bal door. Wierzba is nu in balbezit. Wierzba draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIERSI - Czarni ABG 0:1

27e minuut.
Fidor met een sublieme pass. Wierzba is nu in balbezit. Karyś verovert de bal door een tackle van achteren. Fidor onderschept slim de pass. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Sekuła bereikt de bal nog maar net als eerste. Sekuła probeert naar een medespeler te passen. Wasielewski rent richting de bal. Kranc onderschept slim de pass. Kranc geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

34e minuut.
Przyrowski geeft een hoge lob. Wierzba is nu in balbezit. Horodecki rent richting de bal. Fidor onderschept slim de pass. Fidor draait met de bal, schiet en ... Tustanowski verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

40e minuut.
Kranc probeert naar een medespeler te passen. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Borodycz de bal. Borodycz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

43e minuut.
Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Przyrowski verovert de bal door een tackle van achteren. Cieplewicz rent richting de bal. Borodycz is nu in balbezit. Borodycz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PIERSI 51%, Czarni ABG 49%.
FC PIERSI - Czarni ABG 0:1

50e minuut.
Klungelig pakt Kranc de bal. Kciuk geeft de bal voor. Derkowski is nu in balbezit. Wierzba onderschept slim de pass. Wierzba draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Wasielewski heeft problemen om de bal te vangen. Borodycz bereikt de bal nog maar net als eerste. Borodycz probeert naar een medespeler te passen. Cieplewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Cieplewicz schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

57e minuut.
Kranc speelt de bal door. Cieplewicz is nu in balbezit. Sieradzki verovert de bal door een tackle van achteren. Borodycz verovert de bal door een tackle van achteren. Borodycz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
FC PIERSI - Czarni ABG 1:1

62e minuut.
Klungelig pakt Cieplewicz de bal. Sieradzki rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Cieplewicz. Cieplewicz krijgt een gele kaart.

66e minuut.
Ślak met een sublieme pass. Wasielewski bereikt de bal nog maar net als eerste. Wasielewski passt de bal met de wreef. Wierzba bereikt de bal nog maar net als eerste. Wierzba schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
FC PIERSI - Czarni ABG 1:2

77e minuut.
Fidor is nu in balbezit. Fidor passt de bal met de wreef. Wierzba bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor bereikt de bal nog maar net als eerste. Fidor haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

83e minuut.
Wasielewski met een sublieme pass. Kciuk rent richting de bal. Kranc begaat een overtreding. Kranc krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC PIERSI 46%, Czarni ABG 54%.
FC PIERSI - Czarni ABG 1:2