Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kubasm KS D.G. Trzebiesławice
Normal Tactiek 4132n
45% Balbezit 55%
58% Spel op eigen helft 42%
6 Doelpogingen 5
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18 gemiddelde waardering 19.4
matig Schieten slecht
slecht Passen waardeloos
slecht Verdedigen zwak


2e minuut.
Jakuczun geeft de bal voor. Daar is Szary, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Met opzet legt Wijas zijn tegenspeler op de grond. Szary is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Kroczek zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Dziwisz rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - KS D.G. Trzebiesławice 0:1

4e minuut.
Maszudziński passt de bal met de wreef. Miś is nu in balbezit. Miś passt de bal zonder na te denken. Dziwisz rent richting de bal. Dziwisz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - KS D.G. Trzebiesławice 0:2

14e minuut.
Wlazłowicz is nu in balbezit. Wlazłowicz passt de bal in één keer door. Szary rent richting de bal. Wijas onderschept slim de pass. Wijas schiet op doel. Górnicki bokst de bal weg.

30e minuut.
Kroczek is nu in balbezit. Wijas onderschept slim de pass. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Szary. Szary krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kubasm 56%, KS D.G. Trzebiesławice 44%.
kubasm - KS D.G. Trzebiesławice 0:2

55e minuut.
Miś met een sublieme pass. Tuptyński rent richting de bal. Dziwisz verovert de bal door een tackle van achteren. Dziwisz schiet op doel. Szturc probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - KS D.G. Trzebiesławice 0:3

56e minuut.
Maszudziński met een snelle inworp. Szary is nu in balbezit. Rępał rent richting de bal. Szary verovert de bal door een tackle van achteren. Szary geeft de bal voor. Koliński probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

59e minuut.
Warsiński rent richting de bal. Wietrzny verovert de bal door een tackle van achteren. Wietrzny probeert naar een medespeler te passen. Dziwisz bereikt de bal nog maar net als eerste. Dziwisz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - KS D.G. Trzebiesławice 0:4

84e minuut.
Rępał heeft problemen om de bal te vangen. Wysogląd bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński is nu in balbezit. Wysogląd verovert de bal door een tackle van achteren. Wysogląd haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kubasm 60%, KS D.G. Trzebiesławice 40%.
kubasm - KS D.G. Trzebiesławice 0:4