Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Black Swans FC PIERSI
442 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
21% Spel op eigen helft 79%
25 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 16.7
good Schieten unsatisfactory
good Passen poor
weak Verdedigen poor


7e minuut.
Sekuła heeft problemen om de bal te vangen. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak probeert naar een medespeler te passen. Daar is Novruzov, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Novruzov schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

9e minuut.
Łyskawa bereikt de bal nog maar net als eerste. Łyskawa passt de bal zonder na te denken. Bağatur met een sublieme pass. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov haalt uit met een fantastische trap. Tustanowski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

16e minuut.
Parobczy onderschept slim de pass. Parobczy geeft de bal voor. Arak rent richting de bal. Arak schiet op doel. Tustanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC PIERSI 1:0

18e minuut.
Derkowski onderschept slim de pass. Parobczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy passt de bal in één keer door. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC PIERSI 2:0

20e minuut.
Araujo geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Derkowski kopt de bal weg. Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een lange en hoge pass. Novruzov springt en kopt de bal. Tustanowski bokst de bal weg.

22e minuut.
Araujo rent richting de bal. Araujo geeft een hoge lob. Novruzov is nu in balbezit. Novruzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC PIERSI 3:0

23e minuut.
Parobczy probeert naar een medespeler te passen. Pomarańczawski probeert naar een medespeler te passen. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Cieplewicz schiet op doel. Hatłas kopt de bal weg. Daar is Cieplewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Borodycz is nu in balbezit. Borodycz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Parobczy probeert de bal aan de voet te houden. Novruzov is nu in balbezit. Novruzov draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Zadylak de bal. Arak maakt een snoekduik en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Zadylak probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Pomarańczawski neemt de hoekschop. Zadylak heeft problemen om de bal te vangen. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC PIERSI 4:0

42e minuut.
Leśko bereikt de bal nog maar net als eerste. Araujo is nu in balbezit. Araujo geeft de bal voor. Novruzov rent richting de bal. Novruzov haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC PIERSI 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 28%, FC PIERSI 72%.
Black Swans - FC PIERSI 5:0

50e minuut.
Pomarańczawski zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Karyś bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov verovert de bal door een tackle van achteren. Novruzov kan de bal niet met de borst controleren. Novruzov geeft een lange en hoge pass. De bal raakt de paal.

53e minuut.
Daar is Karyś, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Parobczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy geeft een hoge lob. Arak is nu in balbezit. Arak draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Tustanowski trapt de bal weg van het doel. Bağatur kopt de bal weg. Klungelig pakt Horodecki de bal. Novruzov is nu in balbezit. Novruzov schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

62e minuut.
Pomarańczawski bereikt de bal nog maar net als eerste. Pomarańczawski geeft een hoge lob. Parobczy bereikt de bal nog maar net als eerste. Parobczy passt de bal in één keer door. Arak is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Araujo neemt de hoekschop. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Novruzov rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

64e minuut.
Pomarańczawski passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Karyś de bal onder controle te krijgen. Arak is nu in balbezit. Arak draait met de bal, schiet en ... Tustanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC PIERSI 6:0

69e minuut.
Novruzov probeert de bal met de borst te controleren. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Novruzov is nu in balbezit. Novruzov draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Novruzov bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC PIERSI 7:0

71e minuut.
Tustanowski trapt de bal weg van het doel. Bağatur kopt de bal weg. Arak bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak draait met de bal, schiet en ... Tustanowski probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC PIERSI 8:0

73e minuut.
Borodycz onderschept slim de pass. Borodycz passt de bal zonder na te denken. Horodecki bereikt de bal nog maar net als eerste. Arak verovert de bal door een tackle van achteren. Arak schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Bağatur verovert de bal door een tackle van achteren. Bağatur geeft een hoge lob. Arak kopt de bal weg. Novruzov is nu in balbezit. Novruzov schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Black Swans - FC PIERSI 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Black Swans 14%, FC PIERSI 86%.
Black Swans - FC PIERSI 9:0