Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
kubasm Hutnik Głogów
Normal Tactiek Normal
52% Balbezit 48%
36% Spel op eigen helft 64%
11 Doelpogingen 3
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
16.3 gemiddelde waardering 13.3
slecht Schieten waardeloos
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen hopeloos


14e minuut.
Zakrystiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Met opzet legt Biegalski zijn tegenspeler op de grond. Directe rode kaart, Biegalski moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Biegalski schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

24e minuut.
Szczyptański geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wlazłowicz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Broczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Broczkowski haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Klungelig pakt Klonowski de bal. Krzywania is nu in balbezit. Krzywania geeft de bal voor. Zakrystiański bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrystiański schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Doeltrap. Szturc trapt de bal weg. Broczkowski kopt de bal weg. Warwarczyn is nu in balbezit. Warwarczyn draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
kubasm - Hutnik Głogów 1:0

33e minuut.
Klonowski verovert de bal door een tackle van achteren. Klonowski speelt de bal door. Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn schiet op doel. Szczyptański probeert de bal aan de voet te houden.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kubasm 31%, Hutnik Głogów 69%.
kubasm - Hutnik Głogów 1:0

48e minuut.
Podmagorski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Wlazłowicz met een snelle inworp. Broczkowski heeft problemen om de bal te vangen. Broczkowski draait met de bal, schiet en ... Łątka verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Daar is Ługowicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Zakrystiański onderschept slim de pass. Tuptyński verovert de bal door een tackle van achteren. Tuptyński passt de bal zonder na te denken. Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Zakrystiański draait met de bal, schiet en ... Koliński probeert naar een medespeler te passen. Węgorowski kopt de bal weg. Zakrystiański is nu in balbezit. Zakrystiański haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: kubasm 41%, Hutnik Głogów 59%.
kubasm - Hutnik Głogów 1:0