Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Hutnik Głogów kubasm
Normal Tactiek Normal
49% Balbezit 51%
53% Spel op eigen helft 47%
6 Doelpogingen 15
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
14 gemiddelde waardering 17.7
waardeloos Schieten slecht
waardeloos Passen slecht
waardeloos Verdedigen slecht


7e minuut.
Wijas is nu in balbezit. Gołosz tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Wijas is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rępał met een snel genomen vrije trap. Warwarczyn maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

12e minuut.
Buncol rent richting de bal. Warsiński verovert de bal door een tackle van achteren. Warsiński speelt de bal door. Warwarczyn bereikt de bal nog maar net als eerste. Warwarczyn schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

14e minuut.
Klonowski passt de bal met de wreef. Wijas heeft problemen om de bal te vangen. Wijas met een sublieme pass. Warwarczyn rent richting de bal. Warwarczyn haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

19e minuut.
Tuptyński geeft de bal voor. Klonowski is nu in balbezit. Klonowski probeert naar een medespeler te passen. Warwarczyn is nu in balbezit. Warwarczyn draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

29e minuut.
Lew bereikt de bal nog maar net als eerste. Tuptyński onderschept slim de pass. Tuptyński geeft een hoge lob. Wijas rent richting de bal. Wijas haalt uit met een fantastische trap. Łątka kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

30e minuut.
Lew kopt de bal weg. Szturc bereikt de bal nog maar net als eerste. Zakrystiański is nu in balbezit. Zakrystiański schiet op doel. Koliński werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

34e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Widzisz trapt de bal weg van het doel. Gołosz is nu in balbezit. Wijas verovert de bal door een tackle van achteren. Wijas geeft de bal voor. De bal raakt de paal. Łątka probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Warwarczyn is nu in balbezit. Warwarczyn haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Głogów - kubasm 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik Głogów 60%, kubasm 40%.
Hutnik Głogów - kubasm 0:1

50e minuut.
Lew geeft een hoge lob. Buncol kopt de bal weg. Zakrystiański is nu in balbezit. Zakrystiański draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Hutnik Głogów - kubasm 1:1

55e minuut.
Stabrowski geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Szwed met de inworp. Lew geeft de bal voor. Na een snelle pass probeert Szturc de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

57e minuut.
Lew verovert de bal door een tackle van achteren. Lew geeft een lange en hoge pass. Zakrystiański rent richting de bal. Zakrystiański haalt uit met een fantastische trap. Koliński probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Hutnik Głogów - kubasm 2:1

66e minuut.
Warsiński rent richting de bal. Buncol bereikt de bal nog maar net als eerste. Warsiński is nu in balbezit. Buncol verovert de bal door een tackle van achteren. Buncol geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Klonowski onderschept slim de pass. Klonowski geeft de bal voor. Daar is Szczyptański, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Warwarczyn rent richting de bal. Warwarczyn draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Hutnik Głogów 47%, kubasm 53%.
Hutnik Głogów - kubasm 2:1